Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

MagicFX special effects huren

De MagicFX special effect machines hebben zich wereldwijd inmiddels bewezen en zijn van hoge kwaliteit. Technici en grotere evenementen vertrouwen op MagicFX en wensen dit te gebruiken voor hun producties. PartyZaan is dealer van MagicFX en levert diverse producten voor de special effects markt. Ook zelf vertrouwen wij op deze materialen voor onze productie afdeling.

Op deze pagina geven wij een overzicht van ons aanbod in specifiek MagicFX producten. Dit betreffen FX machines uit alle categorieën. Ook de vloeistoffen, gassen en poeders leveren wij uit eigen voorraad.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte. Collega verhuurbedrijven huren bij ons met speciale B2B condities. 

MagicFX huren

Confetti machines

Op dit moment bestaat het aanbod van MagicFX confetti shooters uit onderstaande modellen.

De ClubBlower is een machine waar 2kg losse confetti in kan. Deze spuit de confetti vervolgens met een pittige kracht zo’n 10 meter ver. De machine is uit en aan te zetten. Hierdoor heb je meerdere confetti momenten per event.

Voor confetti welke als vallende regen naar beneden moet komen, hebben wij de MagicFX Swirlfan II. Het nieuwste model in de serie. Hier kan 2 tot 3 kilo losse confetti in. Hangt machine bovenin de zaal aan het dak (een truss) en bedien heb op afstand via DMX. Daarmee is ook de hoeveelheid confetti te reguleren. De Swirlfan heeft een bereik van ongeveer 5m diameter. Op grotere hoogte neemt de breedte iets toe.

Tot slot de zeer populaire MagicFX Powershot. Deze machine is gemaakt om vooraf gevulde shooters (met alle kleuren, confetti of streamers) af te schieten. Een eenmalig effect. De buizen zijn er in verschillende lengtes. Een langere buis bereikt een grotere hoogte. Zodra je stroom op de machine zet (met de Red Button of de Commander4) schieten deze buizen direct de lucht in. Een veel gebruikt effect bij openingen en onthullingen. De MagicFX confetti shotgun doet hetzelfde, echter vanuit de hand, draadloos.

CO2 effect machines

Effecten met CO2 hebben wij berschikbaar in diverse varianten. De CO2-Jet II is een machine waar je een fles op aan kunt sluiten met een slang. Bij het drukken op de knop, zal de machine een krachtige bundel CO2 de lucht in spuiten.

Hetzelfde effect is ook beschikbaar in hand-gun formaat. De CO2-Gun laat een artiest of DJ gericht CO2 spuiten.

Tot slot de nog te verwachten MagicFX Eco2Jet. Momenteel nog niet leverbaar. Houd deze pagina in de gaten voor deze primeur. 

Overige effect machines

Op het gebied van vuur bieden wij de MagicFX Stage Flame. Deze vlammenwerper is aan te sluiten op een propaan gastank voor een vlam tot 4 meter hoog. Met de Aerosol can, kan je bollen tot 2m hoog spuiten. Een combinatie van de can en de tank zorgt voor de grootste vlam van 8 meter hoog.

Ook een valsysteem kunnen wij leveren. Wij hebben de MagicFX Powerdrop te huur. Dit kan per stuk of per set van 6, 10 of 20 stuks. Druk op de rode knop en deze machine laat een doek vallen. Perfect voor onthullingen of vallende theaterdoeken.

Wind effect machines

Ben je opzoek naar een storm in de zaal, wapperende haren op het podium, of wat verkoeling op hoog niveau? De MagicFX Stage Fan XL biedt al deze mogelijkheden. Deze windmachine is te bedienen in drie standen op de machine zelf. In stand 3 kan je deze ook extern bedienen met een dimpack. Dit is momenteel het grootste model uit de serie en staat garant voor een pittige kracht. Te huur per stuk, maar ook voordelig per 2, 4 of 8 stuks.

De mogelijkheden van MagicFX huren

– Betrouwbare machines in perfecte representatieve staat

– In grotere aantallen leverbaar

– Voor iedere wens een passend product

– Betaal enkel voor de gebruiksdagen

– Interessante staffelkorting voor meerdere dagen

– Optionele bezorg- en ophaalservice

– Ervaren personeel voor de bediening

– B2B kortingen mogelijk

– Dezelfde dag nog een offerte

– Bekijk verdere informatie op de site van MagicFX.

Co2 jet MagicFX huren

Advies over uw project?

Heeft u na het lezen van deze pagina interesse in MagicFX special effects huren? Dan adviseren wij u graag over welke machines en welk aantal het meest geschikt is om het gewenste resultaat te behalen. Wij zorgen na contact nog dezelfde dag voor een offerte op maat.