Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Lichtsturing huren

Lichtsturing huren? Sommige lichteffecten kunnen zichzelf aansturen doormiddel van een ingebouwde microfoon. Echter heeft u voor de complexere lichtarmaturen een lichttafel nodig om deze aan te sturen. DMX lichtsturing nodig? Kijk hieronder wat je nodig hebt!

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

Nils Groenewold - Lichtsturing huren

Lichtsturing huren voor semi-professionele toepassingen

Onderstaande lichttafels zijn voor het aansturen van een enkele lamp of een kleine lichtshow. Deze ”tafels” zijn redelijk eenvoudig in gebruik. 

Lichtsturing huren voor professionele toepassingen

Voor de grotere lichtshows hebben we 2 zeer uitgebreide lichttafels. Met deze tafels kunt u een professionele en indrukwekkende lichtshow neerzetten. 

Dimmer-, switch- en relaypack

Met het 1-kanaals dimmerpack kunt u eenvoudig een lamp handmatig of via DMX dimmen. Het 4-kanaals dimmerpack kan 4 verschillende lampen dimmen via DMX. U kunt het eerste het eerste kanaal instellen de andere uitgangen nemen de opvolgende kanalen over. Het Switchpack DMX 4CH wordt gebruikt voor het aan en uit schakelen van lichtarmaturen. Voor het schakelen van apparatuur met een trafo of pcb adviseren wij een Relay-Pack te gebruiken. Het switchpack geeft namelijk een minimale lekspanning.

Splitter/Booster en overige lichtsturing

Door gebruik te maken van een Splitter/Booster kunt u eenvoudig in meerdere richtingen DMX aanleggen en grotere afstanden overbruggen. Met de lichtsturing Dongel kunt u een lichtshow aansturen via een laptop of touchscreencomputer. Verzend en ontvang signaal voor uw lichtshow met de ADJ Wifly EXR Transceiver. Om draadloos een licht show aan te sturen heeft u minstens twee van deze kastjes en een lichtpaneel nodig