Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest met audiovisuele ondersteuning. PartyZaan is gespecialiseerd in het leveren van podia, geluidsystemen, microfonie, verlichting en constructies voor zakelijke evenementen. Wij helpen u graag met de audiovisuele ondersteuning van uw bedrijfsfeest of bedrijfsborrel. Dit kan met een geluidsysteem voor muziek, een speech of een goed feestje. Een DJ met de juiste dj-gear in combinatie met een spectaculaire lichtshow. Hiervoor hebben wij alle materialen in eigen beheer, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en representatieve materialen onze speerpunten zijn. Onze collega’s zijn opgeleid voor het opbouwen en afbouwen, alsmede de bediening hiervan. Wij hebben eigen geluidstechnici, lichtmannen, DJ’s, videotechnici en SFX-operators. Tot slot verzorgen wij zelf het transport. Kortom, alles in eigen huis van planning tot uitvoering.

Alles in eigen huis op het gebied van podia, rigging, licht, geluid, aankleding en SpecialFX.

Topklasse materialen voor betrouwbaarheid en een representatieve uitstraling.

Gespecialisserde technici voor een vlekkeloze bediening van onze materialen.

Eigen transportservice.

Van idee tot planning en uitvoering. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een onvergetelijk event. 

Een bedrijfsfeest voor 50 of 1500 personen? Wij verzorgen uw verlichting, geluid, podia en special effects!

Een bedrijfsfeest? Wij denken mee om er een succes van te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vertel ons wat u van plan bent bij ons of bij u op locatie. Samen zullen we tot het uiterste gaan om er iets bijzonders en onvergetelijks van te maken. Hierbij komen wij met ideeën en zullen wij de vertaling maken naar de benodigde materialen. De koffie staat klaar!

Onderstaand een selectie van wat wij de afgelopen maanden gedaan hebben. Van kleinschalige knusse feestjes tot podia, een poolparty, een presentatie gevolgd door een bedrijfsfeest, chique dineren, sfeervolle aankleding of gewoon een spetterend feest met al het personeel. Van klein tot groot verzorgen wij voor u alle materialen om iedere locatie om te toveren tot een gave event setting. Wij komen uw locatie graag bekijken en samen te filosoferen over de invulling.