Speakers huren

Op deze pagina staan alle opties om speakers en boxen te huren. Overzichtelijk weergegeven op basis van de doeleinden waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Is speakers huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van geluid huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten geluidsverhuur aan: DJ-Gear huren – Mengpaneel huren – Microfoons huren.

Martijn de Graaff - Speakers huren

Speakers huren voor 10 tot 120 personen

Wanneer u een feestje geeft op een locatie waar geen stroomvoorziening aanwezig is, dan is het huren van onze JBL speakers de perfecte oplossing! De Boombox 2 is geschikt voor een klein feestje thuis tot 25 personen. De Partybox 310 kan 50 personen aan en is met verhuur van een tweede speaker, uit te breiden voor feestjes tot 70 man. Naast de accu-speakers hebben wij ook de speakerset klein, geschikt tot 70 man. Deze sluit u eenvoudig aan op een dj-set of gewoon met een aux-kabel op uw telefoon of laptop, met een leuke afspeellijst. Tot slot de speakerset middel, voor als het echt een goed feestje moet worden met een extra bas, subwoofer. Met deze set zit u goed tot zeker 120 personen.

Speakers huren voor 120 tot 600 personen

Voor de grotere feestjes bestaat onze boxen verhuur uit: De speakerset groot, geschikt tot 200 bezoekers. De electro voice set 2 sub / 2 top kan feestjes tot 300 man aan. Deze set is er ook in dubbele formatie en kan dan gebruikt worden tot zo’n 600 man. Tot slot de RCF set, welke geheel actief is en tot 500 personen zorgt voor een goed feestje.

Speakers huren vanaf 600 personen

Onze line-array sets zijn geschikt voor de grotere events, zowel indoor als outdoor. Vaak gebruikt tijdens een concert, groot bedrijfsfeest of outdoor podium. Wij kunnen deze sets uitbreiden tot een bereik van 2500 bezoekers. Wij adviseren u graag met betrekking tot de juiste speakers huren.

Speakerverhuur los

Heb je slechts 1 speaker nodig, dan is de ZLX-12p een goede optie. Voor iets meer volume is de grotere broer ZLX-15p een mooi alternatief. Ook is het mogelijk voor grotere events om een uitgebreider aantal losse speakers neer te zetten. Mis je toch nog een beetje bas op je feest, dan is de Stinger sub een welkome toevoeging. Speciaal voor kleine presentaties, achtergrondmuziek of het lokaal hoorbaar maken van een spreker, is de kleine SAT62A speaker de juiste keuze.