Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Presentatie

Presentatie met audiovisuele ondersteuning. PartyZaan is gespecialiseerd in het leveren van podia, geluidsystemen, microfonie, verlichting en constructies voor zakelijke evenementen. Wij helpen u graag met de audiovisuele ondersteuning van uw presentatie, congres, beurs, bedrijfsevenement of opening. Hiervoor hebben wij alle materialen in eigen beheer, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en representatieve materialen onze speerpunten zijn. Onze collega’s zijn opgeleid voor het opbouwen en afbouwen, alsmede de bediening hiervan. Wij hebben hiervoor eigen geluidstechnici, lichtmannen, videotechnici en SFX-operators. Tot slot verzorgen wij zelf het transport. Kortom, alles in eigen huis van planning tot uitvoering.

Alles in eigen huis op het gebied van podia, rigging, licht, geluid, aankleding en SpecialFX.

Topklasse materialen voor betrouwbaarheid en een representatieve uitstraling.

Gespecialisserde technici voor een vlekkeloze bediening van onze materialen.

Eigen transportservice.

Van idee tot planning en uitvoering. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een overgetelijk event. 

Audiovisuele ondersteuning van 50 tot 2000 bezoekers. Samen zullen we voor iedereen een onvergetelijke dag realiseren!

Een bedrijfsfeest, een meerdaagse beurs, een gigantisch congres of een opening? Wij denken mee om er een succes van te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vertel ons wat u van plan bent bij ons of bij u op locatie. Samen zullen we tot het uiterste gaan om er iets bijzonders en onvergetelijks van te maken. Hierbij komen wij met ideeën en zullen wij de vertaling maken naar de benodigde materialen. De koffie staat klaar!

Onderstaand een selectie van wat wij de afgelopen maanden gedaan hebben. Van sportgala’s tot The Passion, een groot podium met Tino Martin en de Dam tot Damloop. Wij kunnen voor uw presentatie zorgen voor alle audio, verlichting, podiumvloeren, video-weergave en special effects. Ook spectaculair afsluiten met een feest of een borrel behoort tot de mogelijkheden. Wilt u dat wij contact opnamen voor audiovisuele ondersteuning voor uw event? Onder de foto’s staan onze contact mogelijkheden.