Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Materialen huren voor een opening of onthulling

Bel mij terug

Een nieuw bedrijfspand, logo of een winkelopening. Of de lancering van een nieuw platform. Misschien zelfs de presentatie van een standbeeld of een nieuwe auto! Momenten die vaak gevierd worden met iets speciaals. 

Bij ons kunt u het leukste materialen huren voor een opening of onthulling. Van een valdoeksysteem tot confetti, vuurwerkfonteinen en verticale rookmachines. Alles om er een onvergetelijk succes van te maken.

Onze medewerkers kunnen de materialen leveren, opbouwen en afbouwen. Ook kan er altijd iemand bij blijven om het geheel technisch voor u te begeleiden.

Op deze pagina geven wij enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Natuurlijk denken wij ook graag mee om er samen iets unieks van te maken. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

 

Rode loper - Afzetpaaltjes met zwarte koorden
Materialen huren voor een opening of onthulling
Materialen huren voor een opening of onthulling

Een vallend doek huren

Een valdoeksysteem huren is absoluut iets bijzonders voor een opening van een pand of de onthulling van een voorwerp. Wij kunnen het doek leveren in iedere gewenste breedte en hoogte. Ook een variant in kubusvorm ergens omheen is mogelijk. Na het aftellen wordt er op de rode knop gedrukt en valt het gehele doek automatisch naar beneden!

Confetti kanonnen of andere special effects huren

Wanneer er op de rode knop gedrukt wordt, kan er ook tegelijk automatisch confetti de lucht in geschoten worden. Wij leveren buizen voor zowel binnen als buiten. In biologisch afbreekbaar papier voor buiten. Zowel confetti als slierten (streamers). Omdat wij alle leverbare kleuren in huis hebben, is het een extra beleving om de confetti te matchen met de kleuren van de huisstijl van uw onderneming. 

Naast confetti hebben wij ook verticale (CO2-effect) rookmachines en vuurwerkfonteinen. Een extra beleving voor het speciale moment.

Andere materialen huren voor een opening of onthulling

Wellicht wil er iemand eerst nog iets vertellen, voordat het moment daar is. Daarvoor hebben wij een podiumvloer en het benodigde geluid beschikbaar. 

Tot slot de aankleding.

De entree is vaak compleet met een rode loper en afzetpaaltjes met luxe koorden. Wij kunnen de lopers en koorden in vele gewenste kleuren leveren. Wilt u ook ballonnen of ballonpilaren? Via onze vaste partner BalloonZone kunnen wij die voor u bestellen en ook meenemen tijdens onze rit. Dat scheelt u tijd en transportkosten.