Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Licht en geluid huren voor een presentatie

Bel mij terug

Voor een bedrijfspresentatie kunnen wij alle benodigdheden leveren. Een juist aantal speakers, zodat uw bezoekers overal een helder en constant geluid ervaren. Daarnaast een aantal microfoons, met draad of draadloos, voor in de hand of een headset. 

Vaak wordt het bij presentaties ook gebruik gemaakt van beeld. Wij verhuren kleine en grote beamerschermen als complete set. Ook het huren van TV schermen behoort tot de mogelijkheden.

Tot slot een podiumvloer in iedere gewenste afmeting en hoogte. Vaak met een keurige pipe-and-drape achterwand als afwerking. 

Op deze pagina staan een aantal veelgebruikte sets. Deze zijn te bestellen, maar dienen ook als prijsindicatie. Wij helpen u graag met het licht en geluid huren voor een presentatie. Het samenstellen van de juiste materialen en zorgen dezelfde dag nog voor een overzichtelijke vrijblijvende offerte. Neem gerust contact met ons op.

Katheder / Lessenaar Zwart
Beamer huren voor beurs presentatie
Sporthal evenement sfeer

Geluid set huren voor een presentatie

Hieronder hebben wij een aantal kant en klare sets staan, welke voor veel gebruikt worden voor presentaties. Uiteraard kunnen wij u hierbij adviseren of een set precies op maat voor uw benodigdheden samenstellen. Wij kunnen geluid leveren voor uw event tot 2000 bezoekers.

Presentatie set 1: Speakers tot 50 personen, 2 microfoons met draad.
Presentatie set 2: Speakers tot 100 personen, 2 microfoons met draad.
Presentatie set 3: Speakers tot 50 personen, 2 draadloze microfoons.
Presentatie set 4: Speakers tot 100 personen, 2 draadloze microfoons.
Presentatie set 5: Speakers tot 50 personen, geen microfoons. (Kies zelf uw benodigde microfoons)
Presentatie set 6: Speakers tot 100 personen, geen microfoons. (Kies zelf uw benodigde microfoons)

Microfoons huren voor een presentatie

Bovenstaande geluidssets voor presentaties zijn deels met microfoons. Bij set 5 en 6 kunt u zelf kiezen voor een combinatie van microfoons. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Voor de presentatie sets geldt dat u er tot 6 microfoons tegelijk op aan kunt sluiten.

Beeld huren voor een presentatie

Naast passend geluid wordt er vaak gebruik gemaakt van een beamerset of een aantal TV schermen om uw PowerPoint presentatie of ander beeldmateriaal op weer te geven. Hieronder staan een aantal veelgebruikte sets. Neem gerust contact met ons op voor een oplossing die precies aansluit bij uw wensen.

Podium huren voor een presentatie

Wil u niet dat sprekers op de vloer staan, maar meer opvallen door verhoogd te staan, dan is een podium de oplossing. Wij kunnen een podium leveren in iedere afmeting en hoogte. Met en zonder tapijttegels. Een aantal veel gekozen afmetingen kunt u hieronder vinden.

Overige veel gebruikte materialen bij een presentatie

Onderstaande accessoires worden vaak gebruikt bij het geven van een presentatie.