Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Rookmachine huren in Hoofddorp

U wilt een rookmachine huren in Hoofddorp? Wij hebben een rookmachine verhuur in verschillende soorten en maten. De rookmachine is al jaren een populair effect in discotheken en zorgt naast sfeer voor een prachtige lichtshow. Dankzij de mist verschijnen lichtbundels in de lucht. Niet alleen de projectie op de vloer maar de hele lichtstraal wordt zichtbaar.

Wij hebben voor iedere situatie de juiste rookmachine en vertellen u graag welke past bij iedere situatie. Ook het kopen van losse (extra) vloeistof is mogelijk bij ons. Rookmachine huren in Hoofddorp? Let op: Al onze rookmachines worden al geleverd met een volle (interne) tank vloeistof.

Is een rookmachine huren in Hoofddorp niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van effecten huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten effectenverhuur aan: Bellenblaas-machine huren – CO2 huren – Sparkular huren

Martijn Rijkenberg - Rookmachine huren

De juiste rookmachine huren in Hoofddorp

Wij hebben drie verschillende soorten rookmachines te huur in de regio Hoofddorp. 

Reguliere rookmachine huren

De klassieke rookmachine huren geeft bij een druk op de knop een spuit rook, met een redelijke kracht. De Antari Z-1200 is het kleinere model en geschikt voor feestjes thuis en kleine zalen. Zijn grotere broer, de Antari Z-3000 is geschikt voor de grotere zalen. Moet het nog nét een tikkie meer zijn, dan is de JEM ZR-45 de juiste keuze. Alle huur rookmachines moeten eerst 10 minuten opwarmen en zijn daarna de hele avond klaar voor gebruik. Met een druk op de knop kunt u rook geven, in de gewenste hoeveelheid. Deze stelt u eenvoudig in met een dimmerknop.

Hazer / Fazer rookmachine huren

De Fazer rookmachines zijn speciaal gemaakt om een lichte damp te geven. Je ziet de rook nauwelijks en toch geeft hij een dunne mist. Dit zorgt voor een prachtige weergave van lichtbundels. De ADJ Entourage Pro Fazer is een rookmachine op waterbasis. De Entour Haze Pro Hazer is een hazer op oliebasis. Een machine op oliebasis zorgt voor een mist die iets langer blijft hangen. Een machine op waterbasis geeft geen residu. Beide machines zijn binnen 1 minuut klaar voor gebruik.

Verticale rookmachine met verlichting huren (CO2-rookmachine)

Tot slot hebben wij de ADJ Fury Jett Pro. Een spectaculaire machine welke zowel recht omhoog, recht omlaag of vooruit kan spuiten. Net hoe je hem neerzet op ophangt. Deze machine kunnen wij leveren met normale vloeistof, waarbij de rook wat langer blijft hangen (dun, middel of dik) en met speciale ‘fast dissipating’ vloeistof. Deze vloeistof zorgt voor een soort CO2 effect. Een dikke rookwolk, welke heel snel weer verdwenen is. Deze rookmachine heeft ook verlichting en kleurt de rookpluim in een kleur naar keuze. Extra mooi in het donker!

Rookmachine huren in Hoofddorp? Hieronder vindt u de opties.

Rookmachines

Hazers

CO2- Effect

De juiste rookmachinevloeistof kopen

Wilt u een rookmachine huren? Let er dan op dat al onze rookmachines te huur worden geleverd met een volle interne tank. Vaak genoeg voor een hele middag of avond plezier. Toch is er soms meer nodig. Of u wilt alleen losse rookvloeistof kopen. Ook daarin kunnen wij voorzien. Wij onderscheiden ons aanbod in 6 verschillende soorten. Vraag ons gerust om advies bij het maken van de keuze!

Voor de gewone rookmachines kunt u kiezen uit de eerste drie vloeistoffen. De light rookvloeistof is erg dun en geeft een doorzichtige rook in de ruimte. De regular vloeistof is iets dikker. De heavy vloeistof is heel erg dik. Na het spuiten van deze rook geeft dit een redelijk ondoorzichtige wolk in de ruimte dat wat langer blijft hangen. Deze vloeistof is wel uitermate geschikt voor het huren van een grote rookmachine voor een brandoefening. 

Voor onze hazers hebben we voor de Entourage de Hazer waterbasis rookvloeistof. En voor de Entour Haze de vloeistof op oliebasis. 

De Fog Fury Jett Pro kan zowel met de gewone rookvloeistof werken (light, regular of heavy). Hierbij blijft de rook na het spuiten lang hangen. Wanneer je heet rookmachine CO2-effect wilt, dan is het nodig om de CO2 vloeistof te gebruiken. Deze vloeistof heeft een mooie rookpluim, maar deze rook is na een paar seconden weer verdwenen in de lucht. Net zoals het effect met een echte CO2-jet, maar dan een heel stuk voordeliger.

Lasershow + geyser rookmachine huren
Lasershow + geyser rookmachine huren
Lasershow + geyser rookmachine huren

Rookmachines huren bij u in de regio

Over ons - Thomas de Graaff

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste rookmachine?

Wil je graag even sparren over welke combinatie van rookmachines, hazers, vloeistoffen en/of fazers het beste is voor jouw unieke evenement? Neem dan geheel vrijblijvend even contact met ons op. We denken graag met je mee over jouw perfecte huisfeest of meerdaagse festival. 

Naast huisfeestjes en festivals hebben we ook ervaring in het verzorgen van de perfecte ervaring voor bruiloften, bedrijfsfeesten, sportevenementen, beurzen, congressen en nog veel meer. 

Heb jij dus een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!