Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Prikkabels huren voor een feestje

Maak van je tuin, feest terrein of tent iets speciaals. Prikkabels huren voor een feestje om een gezellige festival sfeer neer te zetten. Prikkabels zijn lange zwarte stroomkabels, met fittingen eraan. Wij hebben maar liefst twee lampjes per meter. Onze lampen zijn allemaal LED en hebben daardoor geen warmte, veel licht en erg weinig stroomverbruik. Ze kun je een bijna oneindige lengte ophangen. Ze zijn niet breekbaar en gaan niet stuk. 

Prikkabels huren, wat wil je weten?

1. Verhuur van gekleurde prikkabel
2. Verhuur van witte prikkabel
3. Feestverlichting gratis thuis per post
4. Festival lampjes huren voor een feestje
5. Maak je feestje compleet met geluid

1. Verhuur van gekleurde prikkabel

Wij hebben een heel leuke mix van 6 kleuren in onze standaard gekleurde prikkabel. Rood, groen, blauw, geel, roze en oranje. De volgorde is steeds gelijk, zodat het er stijlvol en verzorgd uit ziet. De gekleurde prikkabels zijn leverbaar in 10, 20, 30 en 40 meter. 

Ze hebben een lampje om de 50 cm en geven een vrolijke sfeervolle uitstraling over het terrein. 

2. Verhuur van witte prikkabel

Onze sfeervolle witte prikkabel is voorzien van transparante led lampjes. De kleur is extra warm, neigend naar de kleur van kaarslicht. Hierdoor zijn de lampjes leuk om naar de kijken, maar geven ze daarnaast vooral een stijlvolle uitstraling en lichtkleur op de grond. Hang deze op het terras, in de tent of rondom het feest terrein en er staat een prachtige basis, subtiel en warm uitgelicht. 

Ze hebben een lampje om de 50 cm (2x zoveel als normaal!) en zijn daarnaast onbeperkt koppelbaar. Daarom bieden wij ze alleen aan in 10m en 25m, zodat je door deze te combineren bijna iedere gewenste lengte kunt maken. 

3. Feestverlichting gratis thuis per post

Een prikkabel leent zich uitstekend voor verzending per post. Wij verpakken ze tot maximaal 50 meter in een kunststof box. Deze box wordt verzegeld naar je huisadres verstuurt met PostNL, waarna het feest begint. Na gebruik kan je de lampjes weer in de box doen en de box verzegelen. Met het bijgevoegde retourlabel lever je hem zo weer in bij een PostNL punt bij jou in de buurt. Prikkabels huren voor een feestje was nog nooit zo makkelijk!  

Verzenden van de prikkabels per post is zelf helemaal gratis vanaf € 50,- ex btw (€ 60,50 incl. btw). Dat is vanaf 50 meter. 

Ook bij lagere aantallen verzenden wij voordelig per post. Verzenden kost € 14,50 incl. btw. Dit is inclusief het retoursturen. 

Nils - Prikkabel huren in alle kleuren

4. Festival lampjes huren voor een feestje

Onderstaande foto’s geven een mooi beeld van het effect van prikkabels. De eerste foto laat de vrolijke kleuren zien van onze gekleurde priklichtjes. Op de tweede en derde foto zijn onze warm witte lampjes te zien. 

prikkabels huren voor en feestje
prikkabel LED lichtsnoer
Warm witte prikkabel huren - Transparante lamp

5. Maak je feestje compleet met geluid

Naast prikkabels en andere feestverlichting voor buiten, hebben wij ook speakers te huur. Daarnaast silent disco sets, zodat de buren minimaal meegenieten van de muziek.

JBL Partybox 310 - Draadloze accu speaker