Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Licht en geluid voor een feestje

Je wilt een feestje thuis of in een zaaltje geven? Welk licht en geluid voor een feestje heb je nodig? Voor de muziek boxen huren en leuke disco lichten huren. Daarnaast kan je de buren blij maken met een silent disco. Dit beperkt de overlast voor de buren, maar zorgt wel gegarandeerd voor een leuk feest.

Een verjaardag, bruiloft, een tuinfeest of een ander feestje vieren. Genoeg redenen te bedenken. Maar welke apparatuur heb je er voor nodig? Wij leggen in deze blog uit wat je nodig hebt voor een geslaagd feest. Hierdoor hoeft het niet moeilijk meer te zijn.

Eerst een korte uitleg over onze speakersets. Daarna een leuke lichtshow en tot slot misschien wat special effects! Alle materialen zijn bij ons op te halen in Zaandam. Daarnaast kunnen wij de materialen bij je thuis of in een zaaltje afleveren en weer ophalen. Wil je er helemaal geen omkijken naar hebben? Dan helpen wij je graag met het aansluiten en opruimen ervan!

Licht en geluid, wat wil je weten?

1. Geluid huren – Boxen op accu voor een feestje
2. Geluid huren – Speakersets
3. Onze transportservice – Apparatuur thuis laten bezorgen
4. Feest verlichting huren
5. Special effects huren

1. Geluid huren - Boxen op accu voor een feestje

Het eenvoudigste is een speaker neerzetten welke je met bluetooth kunt verbinden. Onze JBL accu speakers zijn draadloos met een mobiele telefoon te verbinden. Ze gaan zeker 6 uur mee zonder stroom, maar worden met een stroomkabeltje erbij geleverd. Wil je net iets meer geluid? Dan kan je een tweede JBL box erbij huren en deze draadloos koppelen met de eerste! Makkelijker wordt het niet!

2. Geluid huren - Speakersets

Wanneer je een grotere speakerset wilt huren, hebben wij ook alle keuze. Deze sets werken ook op bluetooth, maar kunnen ook met alle andere denkbare kabels verbonden worden. Zoals een aux-aansluiting voor een laptop of tablet. Of een dj-set. Deze speakersets gaan nog even wat harder en kunnen voorzien worden van een subwoofer. Een subwoofer (basspeaker) zorgt voor een mooie weergave van lage tonen en maakt er een echt dansfeestje van. 

Deze speakersets zijn eenvoudig zelf op te zetten en worden uiteraard geleverd met alle benodigde en gewenste kabeltjes. Natuurlijk kunnen wij de speakers ook bij u bezorgen en aansluiten. 

3. Onze transportservice - Apparatuur thuis laten bezorgen

Soms nemen de materialen misschien iets te veel ruimte in beslag. Of heeft u geen tijd voor het ophalen van de materialen bij ons. Speciaal voor deze situaties hebben wij een eigen bezorg- en ophaal service. Tegen schappelijk tarieven en vanaf een bepaalde hoogte (verschillend per regio) soms helemaal gratis. Daarnaast beschikken wij over een opbouw en afbouw service. Licht en geluid voor een feestje huren is eenvoudiger dan ooit!

Licht en geluid gratis bezorging

4. Feest verlichting huren

Een feestje is pas compleet met leuke verlichting. Wij verhuren discolampen, spots en natuurlijk prikkabels. Met een combinatie van deze materialen kunt u de locatie sfeervol aankleden en mensen de dansvloer op trekken! De onderstaande verlichting is plug and play, kortom, de stekker erin en het werkt. De lampen hebben ingebouwde microfoons en werken daarom zelf op de maat van de muziek!

5. Special effects huren

Wanneer het feest echt speciaal moet zijn, is naast licht en geluid voor een feestje een special effect huren een welkome toevoeging. Denk aan een rookmachine, een bellenblaasmachine of een sneeuwmachine! Wij hebben ze allemaal. De machines worden geleverd met de juiste vloeistof en zijn ook plug and play. Onderstaande machines zijn geschikt voor een feestje thuis of in een zaaltje.