Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Dj-Set huren Haarlem

Wil je geluid afspelen, dan is het huren van de juiste dj-set onmisbaar voor je event in Haarlem. Wij hebben een basis dj-set, met een dubbele cd/usb-speler en de mogelijkheid om daar een mini-jack (telefoon, laptop of tablet) op aan te sluiten. Daarnaast biedt deze set ook de mogelijkheid om 1 of 2 microfoons aan te sluiten.

Verder hebben wij voor de grotere feesten in Haarlem en omstreken professionele Pioneer dj-sets te huur. Deze dj-set bestaat uit een mixer met 2,3 of 4 cdj’s. Deze apparaten worden via een ethernet-hub aan elkaar verbonden. Dit heeft als voordeel dat de USB-stick in speler 1 ook afgespeeld kan worden op de andere spelers. Wij hebben de klare set reeds voorzien van een verbinding tussen beide spelers. Heeft u een grotere set nodig, dan is al onze dj apparatuur ook los te huren

Naast onze dj-sets kunt u bij ons ook terecht voor een dj-booth. Deze meubels zijn op maat gemaakt voor 1 mixer met maximaal 3 cdj’s. Is dj-Set huren in Haarlem niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een
kijkje bij onze andere soorten van 
geluid huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten
geluidsverhuur aan: 
Mengpaneel huren – Portofoons huren – Randapparatuur geluid huren.

DJ-Gear huren - Martijn de Graaff

Eenvoudige dj-set huren in Haarlem

Wilt een een eenvoudige dj-set huren voor uw evenement in Haarlem en omstreken? Deze set is ideaal voor de beginnende dj of voor het afspelen van muziek (CD, USB of Mini-jack aansluiting). Daarnaast handig voor achtergrondmuziek. De set is zeer toegankelijk en kan eventueel voorzien worden van 1 of 2 (draadloze) microfoons.

Professionele dj-set huren in Haarlem

Wij beschikken over Pioneer mixer en spelers voor de veeleisende ervaren DJ. De basis bestaat uit 1 mixer en er kan daarnaast gekozen worden voor 2, 3 of 4 spelers. Deze worden allen gelinkt met utp-kabels en een ethernet hub.

Let op: Wij verhuren Pioneer DJ gear niet aan particuliere klanten. Bij verhuur aan zakelijke klanten vragen wij om een geldig en recent K.v.K. uittreksel, een legitimatiebewijs en een borgsom. Derdelijke producties worden door ons in het algemeen voorzien van een medewerker van ons voor opbouw, ondersteuning en afbouw.

Overige dj-gear huren in Haarlem

Heeft u optredens van artiesten en (band-) zangers, dan hebben wij de Tascam SS-R100 mediaspeler in ons assortiment. Deze speler is geschikt voor mini-disk, SD-kaarten en USB-sticks. Tenslotte bieden wij de eenvoudigere Pioneer CDJ-1000Mk3 aan, voor het afspelen van (mp3-) cdj’s.

PartyZaan podium ADJ Vizi BSW 300 RxOne

DJ set huren bij u in de regio

Over ons - Thomas de Graaff

Hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte DJ Set voor uw evenement in Haarlem?

Wil je graag even sparren over welke combinatie van spelers, mixers, recorders of switch porten het beste is voor jouw unieke DJ evenement in de regio van Haarlem? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over jouw perfecte opbouw.

Of heb je een speciale wens? Laat het ons ook dan gerust weten, dan gaan we dat regelen!