Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Camera huren in Almere

Een camera huren in Almere om uw evenement op te nemen of te live-streamen, zodat uw genodigden thuis mee kunnen kijken? Dan is het plaatsen van één of meerdere camera’s een goede optie. Onze camera verhuur in Almere heeft camera’s met een Full-HD beeldkwaliteit, HDMI aansluiting en zijn automatisch naar verschillende posities te bewegen. Zo kunt u bij ons een 360 graden camera huren! Ook zit er een uitgebreide zoom functie op. De ideale oplossing voor een scherp beeld voor de mensen die thuis meekijken via Zoom en Teams. Film camera huren? Ook dat is bij ons mogelijk!

Is een camera in Almere huren niet helemaal waar u naar opzoek bent?
Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van video huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten videoverhuur aan: Videomixer huren – Laptop en tablet huren – Randapparatuur video huren 

Martijn de Graaff - Camera huren

PTZ Camera huren in Almere

Deze PTZ camera (pan, tilt en zoom) heeft een full HD beeldkwaliteit , kan 360 graden geruisloos draaien en kan tot 20x zoomen. Deze videocamera komt het beste tot zijn recht in combinatie met een videomixer. Ook kunt u bij ons meerdere camera’s huren in Almere om een uitgebreidere registratie op te zetten. Videocamera huren? Bij ons zit u aan het juiste adres!

Overige benodigdheden voor het opzetten van een live-stream

Deze of meerdere van deze camera’s vormen de basis voor een livestream. Samen met een videomixer, een laptop en een recorder is de set compleet. Let wel op dat er op uw locatie een goede stabiele (liefst bedrade) internet verbinding aanwezig is.

Complete set met videocamera huren voor een live-stream

Om het eenvoudiger te maken, hebben wij een complete basis-set samengesteld met 1 camera. Hier kunnen eenvoudig meerdere losse PTZ camera’s aan toegevoegd worden. 

Camera huren bij jou in de regio

Hulp of persoonlijk advies nodig bij het huren van camera's?

Kom je er toch niet helemaal uit welke combinatie van camera’s en andere gerelateerde producten het beste is voor jouw evenement? PartyZaan denkt graag met je mee om tot de beste samenstelling te komen.

Wij hebben veel ervaring in het verzorgen camerabenodigdheden voor livestreams, videoregistratie en nog veel meer! 

Heb jij een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!

Joey van Ginkel - Over ons