Geluid

Geluid is de basis van ieder feest of evenement. U kunt in deze categorie kiezen uit speakers, dj-sets, dj-booths, mengpanelen en microfoons. Daarnaast alle benodigde randapparatuur. Ook de portofoons en de populaire silent disco afdeling is hier te vinden.

Speakers van klein tot groot

Geluid voor een feestje thuis, waarbij u snel een telefoon via bluetooth aan kunt sluiten om te genieten van uw Spotify playlist. Maar ook geluid voor een goed bedrijfsfeest, schoolfeest of een speakerset voor een bruiloft. Tot slot line-array speakers voor de grotere evenementen en podia.

DJ-Gear en stijlvolle booths

Een professionele DJ kan niet zonder de nieuwste Pioneer DJ gear. Wij hebben diverse sets in de verhuur. Daarnaast dj meubels van stoer tot chique. Voor alle gelegenheden een mooie oplossing.

Microfoons en mixers

Of het nou gaat om het geluid van een spreker, een zangeres of een complete band. Wij hebben alle bedrade en draadloze microfoons in huis om personen en instrumenten perfect te versterken. Uiteraard via degelijke analoge en digitale mengtafels.

Portofoons

Goede communicatie tijdens een groot event is van belang. Wij verhuren betrouwbare moderne Kenwood portofoons met oorschelpen om zelfs tijdens extreme omstandigheden met elkaar in contact te blijven.

Silent Disco

Een zeer grote rage al enige tijd. Los gaan op goede muziek met een lekkere bas en heldere klank. Onze silent disco sets bieden een perfect geluid en hebben 3 kanalen. Kies zelf naar welke dj je luistert. Tot op meer dan 100 meter afstand! Ook veel gebruikt voor vergaderingen, beursstand of voor het vertolken van sprekers in diverse talen tegelijk.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.