Podium verhuur

Bel mij terug

Een podium huren of losse podiumdelen huren. Wij kunnen een podium voor u samenstellen in iedere gewenste breedte, diepte en hoogte. Daarnaast kunnen wij het podium voorzien van trapjes, hekken, tapijttegels en een afrokdoek. 

Hieronder hebben wij een aantal sets gepresenteerd welke veel gekozen worden. Deze kunnen wij ook voorzien van een backdrop (zwarte achterwand) of andere aankleding. Wij beschikken over de juiste verlichtinggeluidssystemenpresentatie sets of special effects.

Vraag ons gerust om advies voor een maatwerk oplossing. Wij zullen nog dezelfde dag zorgen voor een vrijblijvende offerte!

Podium trap huren
Podiumvloer huren
Audio verhuur Amsterdam

Kant en klaar podium huren

Bovenstaande geluidssets voor presentaties zijn deels met microfoons. Bij set 5 en 6 kunt u zelf kiezen voor een combinatie van microfoons. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Voor de presentatie sets geldt dat u er tot 6 microfoons tegelijk op aan kunt sluiten.

Zelf een podium samenstellen

Staat uw gewenste afmeting er niet tussen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op voor het huren van een podium volledig naar uw wensen. Of, voor de professionals, stel het podium zelf samen met ons stappenplan.

Nils - Podium huren

Een backdrop voor een podium huren (pipe and drape huren)

Soms is een achterwand een toevoeging om de focus op het podium te houden. Daarnaast zorgt het voor een stijlvolle aankleding en het blokkeren van daglicht bij het gebruik van beamerschermen. Hiervoor hebben wij pipe and drape wanden beschikbaar.