Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Blacklight huren Alphen aan de Rijn

Geef je een glow party? Of wil je een blacklight huren in Alphen aan de Rijn voor een buiten activiteit? Wij beschikken over de nieuwe led blacklights met 72watt en 100watt led bron. Deze geven een stuk meer licht dan het ouderwetse 400watt blacklight lamp. Maar verbruiken slechts een kwart van de stroom, worden niet heet en zijn niet zo breekbaar.

Blacklights bestaan al erg lang. Het effect is dan ook bij velen bekend. Witte kleding en fluorescerende objecten lichten op, terwijl de rest donker blijft. Tegenwoordig worden er ook veel accessoires gemaakt welke speciaal reageren op de blacklight UV verlichting. Blacklight lamp huren in Alphen aan de Rijn? Bekijk ons aanbod!

Is blacklight huren niet helemaal waar je naar opzoek bent? Neem dan
eens een kijkje bij onze andere soorten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten lichtverhuur aan: Led verlichting huren – Blinder huren – Laser huren

Nils Groenewold - Blacklight huren

Blacklights huren in Alphen aan de Rijn voor binnen en voor buiten

Wij verhuren blacklight lampen in Alphen aan de Rijn voor binnen en voor buiten. Deze kunnen geplaatst worden op een kastje, maar ook opgehangen worden met een g-haak. Bijvoorbeeld aan een buis of tent-frame. Wil je de lamp op zichzelf neerzetten, dan is het huren van een licht-statief een goede oplossing. De blacklights worden altijd geleverd met de juiste stroomkabel erbij, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Blacklight tape

Wij hebben deze in 4 kleuren en in een brede en smalle variant. De brede UV-tape heeft natuurlijk het beste effect, maar de smalle UV-tape is een stukje voordeliger. 

Blacklight/glow in the dark volleybal en shuttle

Als accessoires verhuren wij een fluorescerende volleybal en shuttle.

Blacklight huren bij jou in de regio

blacklight-tape-glow-in-the-dark-UV-1024x576.jpg

Liever maatwerk advies bij het uitzoeken van de beste combinatie blacklight producten?

Kom je er toch niet helemaal uit welke combinatie van blacklights en accessoires het beste is voor jouw evenement? PartyZaan denkt graag met je mee om tot een maatwerk oplossing te komen.

Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van de perfecte samenstelling blacklight producten voor onder meer feesten en sportevenementen. 

Heb jij een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!