Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Prikkabel huren Utrecht

Prikkabel huren Utrecht in alle lengtes! Warm stijlvol wit, of gezellig in feestelijke kleuren. Alle prikkabel zijn koppelbaar tot iedere gewenste lengte. Bijna oneindig! Je kunt zonder problemen honderden meters koppelen in 1 lus. 

Onze gehuurde prikkabels worden in Utrecht altijd geleverd met tiewraps. Op deze manier kun je de prikkabels altijd makkelijk ophangen. Uiteraard zijn ze allemaal volledig waterdicht en ook buiten te gebruiken.

Onze prikkabels onderscheiden zich met 2 lampen per meter, in plaats van het gebruikelijke 1 per meter. U kunt bij PartyZaan dus prikkabels huren met twee keer zo veel lampjes voor hetzelfde geld! Onze lampen zijn van kunststof, dus onbreekbaar, geven 1 watt licht en zijn allemaal LED’s. De warm witte lampen hebben een heel sfeervolle kleur en een prachtige transparante buitenkant, zodat het er extra stijlvol uit ziet. Prikkabel huren Utrecht? Wij hebben wat u nodig heeft!

Is dit nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere producten van licht huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten licht verhuur aan: LED verlichtingmovinghead’suplighting.

Nils - Prikkabel huren

Warm witte prikkabel huren

Onze warm witte prikkabel is te huren in Utrecht in 10 meter en 25 meter. Deze kabels zijn eenvoudig koppelbaar. Zo goed koppelbaar, dat de afstand tussen de lampjes gewoon gelijk blijft, zelfs als je van de ene naar de andere kabel overgaat! Daarom hebben wij gekozen van 2 basislengtes en kan je hiermee nagenoeg iedere gewenste lengte samenstellen door er meerdere van te bestellen.

Gekleurde prikkabel huren

Onze gekleurde prikkabel is te huren in Utrecht in 10, 15, 20, 30 en 40 meter. De kabels zijn voorzien van vrolijke lampen in 6 kleuren. De volgorde van de kleuren is steeds hetzelfde, zodat het geheel er verzorgd uit ziet! 

Gratis verzending door heel Nederland!

Onze prikkabels worden (vanaf € 60,-) gratis met PostNL door heel Nederland verstuurd. Ook krijg je er een retourlabel bij, waarmee je de box weer in kunt leveren bij een PostNL punt bij jou in de buurt. 

Wij versturen de sets al 3 dagen van tevoren, zodat je het altijd op tijd in huis hebt! Weer retour op de post doen, moet op de eerstvolgende werkdag van het feest.

Prikkabels bij u in de regio

Nils - Prikkabel huren in alle kleuren

Staat jouw kleuren combinatie er niet tussen?

Standaard bieden wij onze prikkabels aan in warm wit of in 6 kleuren mix. Maar natuurlijk kunnen wij ook een prikkabel samenstellen met de kleuren die jij graag wilt hebben!

Zo leverden wij onze feestverlichting al eens in de kleuren van de Italiaanse vlag voor een thema evenement. Maar ook andere combinaties of een hele kabel in 1 kleur is mogelijk. 

Heb jij een speciale wens? Laat het ons dan gerust weten, dan gaan we dat regelen!