Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Pipe and drape huren Leiden

Pipe and drape huren

Pipe and drape huren in Leiden? Een pipe and drape is het meest gebruikte systeem om snel een keurige doekenwand neer te zetten. Je bouwt hiermee een strakke achterwand achter een podium, of je kunt er snel een ruimte mee opsplitsen. Een pipe and drape set wordt ook vaak gebruikt om dingen welke rommelig overkomen uit het zicht te ontnemen. Je kunt er ook een ruimte mee verduisteren door de wand voor een raampartij te plaatsen. Zelfs het compleet bouwen van een nieuwe ruimte op bijvoorbeeld een beurs, als stand, is hiermee eenvoudig te realiseren.

Wij hebben een aantal vaste lengtes als set opgenomen op deze website. Daarnaast kunt u zelf één of meerdere sets samen te stellen uit de 5 losse pipes and drapes. Wilt u pipe and drape huren in Leiden, dan wordt deze geleverd in een bijpassende transport flightcase.

Is Pipe and Drape huren in Leiden niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten podium en gordijn huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten podia en gordijnen verhuur aan: Afzetpaaltjes huren – Katheder huren– Podium huren – Theaterdoek huren

Complete pipe and drape sets in Leiden en omstreken

Wij verhuren pipe and drape sets in Leiden en omstreken in stukken van 3 meter breedte. U kunt iedere sectie inschuiven tot een minimum van 1.80 meter. U kunt hiermee dus nagenoeg iedere lengte aan doekenwand te bouwen. Al onze doeken zijn momenteel 3 meter hoog. Staat uw gewenste kleur of hoogte er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Pipe and drape huren

Losse elementen - Pipe and drape huren Leiden

Je kan je eigen wand samenstellen door gebruik te maken van deze 5 losse onderdelen. Het begint met een stuk van 3 meter, bestaand uit 2 baseplates, 2 pins, 2 staanders, 1 ligger en 1 doek. Daarna hoeft er per 3 meter deel steeds maar 1 keer gebruik gemaakt te worden van alle 5 de onderdelen om de wand met 3 meter te verlengen.

De T-Bar is een uitbreiding om op een pipe and drape wand (staander) te plaatsen. Daarna kunnen hier 2 lampen op gemonteerd worden. Wilt u meer informatie over pipe and drape huren in de omgeving van Leiden? Neem dan gerust contact met ons op! PartyZaan is namelijk dé pipe and drape verhuurspecialist van Leiden en omstreken.

Losse elementen - Pipe and drape regie set huren

Vaak worden alle audiovisuele materialen bediend vanaf een regie plek. Hier komen veel materialen en kabels bijeen. Om het geheel er netjes uit te laten zien, wordt er vaak een pipe and drape opstelling omheen gebouwd. Bij ons te bestellen als complete set of zelf samen te stellen in losse onderdelen. Pipe and drape huren in Leiden? Gordijnen huren? Bij ons zit je aan het juiste adres voor al je problemen!

Pipe and drape huren

Pipe and Drape huren bij u in de regio

PartyZaan is specialist op het gebied van pipe and drape verhuur in de volgende steden en provincies:

Over ons - Thomas de Graaff

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste samenstelling pipe and drape?

Wil je graag even sparren over welke combinatie van baseplates, pins, staanders en gordijnen het beste is voor jouw unieke pipe and drape opstelling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over jouw perfecte opbouw.

Of heb je een speciale wens? Laat het ons ook dan gerust weten, dan gaan we dat regelen!