Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Gender reveal party

Bel mij terug

Een jongen of een meisje? Een bijzonder moment voor de toekomstige ouders en alle vrienden en familieleden. De onthulling, beter bekend als een gender reveal party is momenteel een populair feest!

Dit wordt soms gevierd met het lekprikken van een ballon. Maar wil je er écht een feest van maken, dan hebben wij daar de juiste materialen voor!

Hieronder vind je een aantal populaire sets met special effects! 

Pak je echt groot uit, dan kunnen wij de materialen ook voor je opbouwen, bedienen en weer afbouwen. Als wij de envelop met jongen of meisje krijgen, zorgen we er in het geheim op locatie voor dat alles de juiste kleur heeft. Het is dan echt voor iedereen een verrassing! 

Neem gerust contact met ons op als je speciale wensen hebt! Of ga terug naar de complete sets pagina.

Een rode knop met confetti

Gender reveal met confetti. Aftellen van 10 naar 0 en samen op de grote knop drukken! Op dat moment knalt de confetti in roze of lichtblauw uit de kanonnen en kan er feest gevierd worden! De 50cm buizen zijn voor binnen. De 80cm buizen voor buiten.

Rookmachines met CO2 effect en gekleurd licht

Een andere mogelijkheid is het laten afgaan van omhoog spuitende rookmachines. Een dikke rookpluim met roze of lichtblauwe led verlichting er onder. Deze rookmachines reageren niet op de knop, maar worden bediend met een afstandsbediening met roze of blauwe knop.

Gender reveal lasershow

Een minuut durende lasershow op een groot vlak, gebouw of op het huis gericht. Met aan het einde een aftelklok! Daarna het moment om op de knop te drukken. Vaak een mooie combinatie met de rode knop voor de onthulling om het moment er naar toe extra spannend te maken.

Gender reveal party set gratis per PostNL bij jou thuis

Deze set is in ontwikkeling. Houd onze pagina in de gaten of neem contact op om de mogelijkheden nu al te bespreken!