Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Beursstand en audiovisuele ondersteuning tijdens beurzen

Congres met audiovisuele ondersteuning. PartyZaan is gespecialiseerd in het leveren van podia, geluidsystemen, microfonie, verlichting en constructies voor zakelijke evenementen. Wij helpen u graag met de audiovisuele ondersteuning van uw presentatie, congres, beurs, bedrijfsevenement of opening. Hiervoor hebben wij alle materialen in eigen beheer, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en representatieve materialen onze speerpunten zijn. Onze collega’s zijn opgeleid voor het opbouwen en afbouwen, alsmede de bediening hiervan. Wij hebben hiervoor eigen geluidstechnici, lichtmannen, videotechnici en SFX-operators. Tot slot verzorgen wij zelf het transport. Kortom, alles in eigen huis van planning tot uitvoering.

Alles in eigen huis op het gebied van podia, rigging, licht, geluid, aankleding en SpecialFX.

Topklasse materialen voor betrouwbaarheid en een representatieve uitstraling.

Gespecialisserde technici voor een vlekkeloze bediening van onze materialen.

Eigen transportservice.

Van idee tot planning en uitvoering. Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een overgetelijk event. 

Een beursstand welke op zal vallen! Wij kunnen de constructie, verlichting, beeldschermen en geluid leveren.

Een beursstand moet opvallen, compact zijn en goed verlicht. Wij zorgen voor beeldschermen, geluid, mogelijkheid tot presentaties, de juiste verlichting en een maatwerk constructie. Laat ons gerust uw afmetingen en wensen weten, dan zullen wij samen tot een digitaal ontwerp kunnen komen.

Wij bouwen jaarlijks in de Rai, Jaarbeurs Utrecht, de Brabanthallen en andere beurslocaties. Ook zijn wij te vinden op de Horecava, Motorbeurs en vele vakbeurzen.