Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Beamer huren Alkmaar

Vind u een tv-scherm te klein voor uw presentatie, dan is het huren van een beamer in Alkmaar een prima oplossing. De beamer kan, afhankelijk van het type scherm, zowel voor als achter het scherm geplaatst worden. 

Wij hebben short-throw beamers en gewone beamers om te huren in Alkmaar. De short throw beamer is gemaakt om heel dicht bij het scherm te plaatsen. Vaak is 1 tot 1,5 meter al voldoende om het schermvullend te maken. Handig voor in kleine ruimtes of voor de kleinere schermen. De normale beamers hebben vaak 3 tot 5 meter afstand nodig tot het scherm. Al onze beamers zijn voorzien van HDMI aansluiting.

Bij ons kunt u eenvoudig in Alkmaar een beamer huren in combinatie met een projectiescherm en/of geluidssysteem om het beste eindresultaat te behalen.

Is een beamer huren in Alkmaar niet helemaal waar u naar opzoek
bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van video huren. Wij bieden
onder andere de volgende soorten videoverhuur aan: Camera hurenVideomixer huren 

Beamer huren - Martijn de Graaff

Beste keuze beamer huren Alkmaar

Het kiezen van de juiste beamer bij uw evenement in Alkmaar kan nog best een uitdaging zijn. Heeft u een grotere locatie met een groot scherm (120 inch of meer), dan komt u als snel uit bij onze krachtige Epson beamer. Door zijn ingebouwde 5500AL lamp is de projectie zelfs met daglicht nog goed te zien.

Voor de kleinere aangelegenheden hebben we de Optoma short-throw beamer in Alkmaar te huur. De short-throw staat dichter bij het scherm waardoor erg geschikt is voor bijvoorbeeld een kleinere ruimte. Deze beamer is daardoor ook iets minder krachtig. Dit is de ideale keuze voor bij onze 80 inch schermen en onze 100 inch schermen. 

Makkelijk kiezen met onze complete sets

Om dat keuze voor het huren van een beamer in Alkmaar eenvoudiger te maken, hebben wij een aantal sets voor u samengesteld. Deze bestaan uit een beamer, een bijpassend scherm, een beamertafeltje en een HDMI kabel. Alleen nog uw eigen laptop en presenter toevoegen en u bent klaar voor de presentatie of film. Uiteraard zijn deze elementen ook bij ons te huur.

Beamerset ‘Klein’ is geschikt voor presentaties en film tot 30 personen. Set ‘Middel’ wordt veel gebruikt voor 30 tot 60 personen. Tot slot wordt beamerset ‘Groot’ ingezet vanaf 60 tot ongeveer 100 personen. Wilt u een grotere set, neem dan contact met ons op voor de juiste oplossing.

Speakers huren
Presentatie beamer groot scherm en stoelen
Presentatie beamer huren scherm en podium
Groot beamer scherm huren

Accessoires

Heeft u op locatie in Alkmaar geen tafeltje aanwezig, dan is de beamertafel een goede keuze. De beamer kan daarmee op de juiste afstand en hoogte gezet worden ten opzichte van het scherm.

Al onze beamertafels hebben ook een extra plateau om een laptop op te zetten. Naast de beamer met een tafeltje is een beamerscherm onmisbaar. Soms wordt er gekozen voor projectie op een witte muur, maar met een speciaal scherm krijg je absoluut een scherper en helderder beeld.

Met de combinatie beamer, scherm, tafeltje en eventueel een laptop van ons, bent u klaar voor het geven van een professionele presentatie.

krachtige beamer huren

Beamer huren bij u in de regio

Over ons - Thomas de Graaff

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste beamerset?

Kom je er toch niet helemaal uit welke combinatie van beamers en schermen het beste is voor jouw evenement? Helemaal geen probleem, PartyZaan denkt graag met je mee om tot een maatwerk oplossing te komen! 

Wij hebben ervaring in het verzorgen van de perfecte presentatie ervaring voor bruiloften, bedrijfsfeesten, sportevenementen, beurzen, congressen en nog veel meer. 

Heb jij een speciale wens? Laat het ons gerust weten, dan gaan we dat regelen!