Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Audio Verhuur Amsterdam

Op zoek naar Audio Verhuur Amsterdam? Wij hebben de juiste geluidsinstallatie in huis. Microfoons, boxen huren, mengpaneel of een heel speaker systeem. Van 30 tot 3000 personen. Wij hebben de materialen en kennis in eigen huis.

Wij zijn gevestigd op 15 minuten rijden van de binnenstad en verzorgen voor u de levering, eventueel met opbouw, afbouw en bediening. 

Dagelijks zijn wij actief voor audio verhuur in Amsterdam. Onderstaand een overzicht van veel gebruikte systemen. Is het samenstellen niet helemaal uw ding? Bel of mail ons dan voor een vrijblijvend advies. Wij zorgen binnen 2 uur voor een offerte.

Audio verhuur Amsterdam

Kleine sets met boxen huren

Onze compacte systemen zijn eenvoudig op te zetten en bijvoorbeeld te verbinden met Bluetooth of een microfoon. Enkele veel gekozen speakers en audio opstellingen vindt u hieronder.

Audio sets huren voor een presentatie in Amsterdam

Vaak worden onze boxen gehuurd voor het geven van een presentatie. Voor grote aantallen bezoekers maken wij graag telefonisch of per mail contact voor een offerte op maat, binnen 2 uur. Enkele veelgebruikte kleine presentatie audio sets zijn hieronder te vinden. Gemakkelijk zelf aan te sluiten. Maar ook door ons te bezorgen eventueel op te bouwen. Wilt u graag dat er een technicus bij blijft tijdens uw event? Onze audio specialisten staan voor u klaar.

De sets met 2 speakers zijn geschikt tot 100 personen. De sets met 4 speakers tot 200 personen. Wij hebben hieronder sets met bedrade en draadloze microfoons. Het uitbreiden van het aantal microfoons of het toevoegen van headsets is geen enkel probleem.

Grote audio verhuur set in Amsterdam

Ook veel de grotere systemen kunt u bij ons terecht. Wij helpen met de opbouw en afbouw ervan. Daarnaast kunnen wij deze voor u bedienen. Bijvoorbeeld in combinatie met enkele microfoons, een beamersettv-schermen of een podiumvloer.

Wij hebben alle materialen in eigen huis en kunnen uw event locatie aankleden met doekenwanden, vloeren, verlichting en de juiste installaties.

Onderstaande systemen zijn geschikt van 200 tot 1000 bezoekers, op volgorde van links naar rechts.

Ook een podium huren in Amsterdam?

Niet alleen audio verhuur Amsterdam. Ook een podiumvloer kunnen wij voor u verzorgen. Eventueel met opbouw en afbouw. Wij bouwen een podium op iedere gewenste afmeting in diverse hoogtes. Netjes afgewerkt met zwart rok en indien gewenst met tapijttegels. Vaak zijn deze niet nodig, omdat onze vloeren er strak uitzien en voorzien zijn van anti-slip laag. De podiumdelen zijn er altijd representatief uit.