Mail naar PartyZaan

Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Dasspeld draadloos – Sennheiser XSW52 + ME2

De Sennheiser SK 100 G3 is een professionele draadloze dasspeldmicrofoon die speciaal is ontworpen voor het versterken van spraak. Deze dasspeldset levert een warme en heldere stemweergave, wat ideaal is voor presentaties, lezingen en andere spraakintensieve situaties.

De SK 100 G3 staat bekend om zijn betrouwbaarheid, zelfs wanneer meerdere sets tegelijkertijd worden gebruikt, waardoor je verzekerd bent van een stabiele en storingsvrije prestatie. Deze set is vooral geschikt voor gebruik binnen, waar de omgeving meer gecontroleerd is en de kans op interferentie minimaal.

Het is echter belangrijk om te weten dat onervaren sprekers soms moeite hebben met het correct plaatsen en gebruiken van een dasspeldmicrofoon. Als de spreker veel beweegt of het hoofd vaak draait, kan de geluidsopname variëren in volume en kwaliteit. In zulke gevallen is een headsetmicrofoon een beter alternatief, omdat deze dichter bij de mond blijft en zo consistentere geluidsopname biedt.

35,00 per dag (42,35 incl. BTW)

De huurprijs is voor één dag. Huur je een weekend, dan betaal je één dag.
Langer huren? Pas dit aan in je checkout en krijg meerdagen korting!

Betaalmethoden PartyZaan

Wij kunnen de materialen bij je bezorgen, opbouwen en weer ophalen.
 Liever eerst een offerte ontvangen? Dit kan je op de afrekenpagina aangeven.
Heb je een vraag over dit product? Bel of mail dan gerust!

SKU 1401 Categorie Tag

Specificaties / Lees meer

De Sennheiser SK 100 G3

Ontdek de ultieme draadloze vrijheid met de Sennheiser XSW 52 draadloze dasspeld microfoon, inclusief de ME2 omnidirectionele microfooncapsule. Deze set biedt professionele geluidskwaliteit en betrouwbare prestaties voor presentaties, lezingen, fitnessinstructie en meer. Met zijn gebruiksvriendelijke bediening en stabiele draadloze verbinding is de XSW 52 ideaal voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De ME2 microfooncapsule zorgt voor een heldere en natuurlijke audioweergave, terwijl de comfort ervoor zorgt voor een veilige en stabiele pasvorm tijdens gebruik. Dankzij de robuuste constructie en lange batterijduur is de Sennheiser XSW 52 een betrouwbare keuze voor elke situatie waarin draadloze audio vereist is. Neem de controle over je presentaties en optredens met deze hoogwaardige draadloze headsetmicrofoon van Sennheiser.

Waarom de Sennheiser SK 100 G3

De Sennheiser SK 100 G3 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare draadloze dasspeldmicrofoon voor het versterken van spraak. Deze set biedt een heldere en natuurlijke geluidsweergave, wat essentieel is voor presentaties, lezingen en andere toepassingen waar duidelijke communicatie centraal staat. Dankzij zijn robuuste en betrouwbare prestaties kun je vertrouwen op de SK 100 G3, zelfs in omgevingen waar meerdere microfoons tegelijk worden gebruikt. Het systeem is bovendien gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de dasspeldmicrofoon zorgt ervoor dat deze comfortabel te dragen is, zonder de mobiliteit van de spreker te beperken. Hoewel de set vooral geschikt is voor gebruik binnen, biedt hij voldoende flexibiliteit om in verschillende situaties ingezet te worden. Daarnaast is de SK 100 G3 compatibel met andere Sennheiser-systemen, wat het gemakkelijk maakt om het systeem uit te breiden of aan te passen aan specifieke behoeften. Kortom, de Sennheiser SK 100 G3 is een betrouwbare en hoogwaardige keuze voor iedereen die professionele spraakversterking nodig heeft.

Specificaties:

Sennheiser SK 100 G3

Frequentiebereik: 42 MHz (1680 frequenties instelbaar in stappen van 25 kHz)
Transmissie: Draadloze UHF technologie
RF Output Power: 30 mW
Batterijlevensduur: Tot 8 uur (met 2 AA-batterijen)
Display: Verlicht LCD-scherm
Behuizing: Robuust metalen ontwerp
Aansluiting: 3.5 mm jack voor microfooningang
De SK 100 G3 biedt een betrouwbare en flexibele oplossing voor draadloze spraakversterking, met een robuust ontwerp en een lange batterijduur.

 

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg

Transportkosten

Wij hanteren een landelijke dekking voor het bezorgen en ophalen van onze materialen. Daarvoor is Nederland door ons verdeeld in verschillende zones. De transportkosten zijn een totaal van bezorgen én weer ophalen. Transportkorting kan niet worden gecombineerd met materiaalkorting voor vaste afnemers.

In enkele zones bieden wij gratis transport, of korting op transport, bij een minimaal order bedrag. Prijzen in de tabel zijn exclusief 21% BTW. 

Let op: Onze transportservice buiten de Zaanstreek is mogelijk vanaf een order van € 100,- ex btw aan verhuurmaterialen. Orderwaarde tabel wordt gebaseerd op verhuur materialen. Verkoop- en personeelskosten tellen hierin niet mee.

Transportkosten tabel 2024 met extra gratis zone
Actie gratis transport in Noord-Holland

Profiteer nu ook van voordelig transport in Zone 2; geheel Noord-Holland! 

In bovenstaande tabel zie je de lage en gratis transporttarieven in deze zone. In heel Noord-Holland gratis bezorgen en ophalen* vanaf een bestelling van € 150,- ex btw aan verhuur materiaal. Het voordeel van lokaal huren! 

* Bedrag is exclusief btw en geldt enkel als optelsom van verhuur materialen. (Geen verkoop of personeel). Levering dient te geschieden van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 – 18.00 uur. Voor weekenden, avonden en nachten gelden toeslagen.

 

In deze zone vallen onder andere deze grote steden: 
Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Weesp, Bergen, Egmond aan Zee, Schoorl, Wijk aan Zee, Blaricum, Bloemendaal, Overveen, Akersloot, Castricum, Limmen, Diemen, Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Hoogkarspel, Edam, Oosthuizen, Volendam, Enkhuizen, Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden, Haarlem, Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, Den Helder, Julianadorp, Hilversum, Anna Paulowna, Hoorn, Zwaag, Huizen, Landsmeer, Laren, Oostzaan, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel,        Middenbeemster, Purmerend, Westbeemster, Zuidoostbeemster, Schagen, Uitgeest, Uithoorn, Driehuis, IJmuiden, Santpoort, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Broek in
Waterland, Ilpendam, Marken, Monnickendam, Wormer, Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

PartyZaan - Professionele audiovisuele ondersteuning voor jouw evenement

Ben je op zoek naar de verhuur van lichtgeluidspecial effectspodiavideosilent disco of constructie?
Wij verhuren apparatuur voor uw vergadering, presentatie, beurs, congres, bruiloft, schoolfeest of festival.

Wij beschikken daarnaast over professionele technici voor de levering, op- en afbouw alsook de bediening van deze materialen. Snelle respons, punctualiteit, kwaliteit en representatieve medewerkers zijn onze speerpunten!

Wilt u graag vrijblijvend advies of spoedig een offerte ontvangen?

Team - Contact