Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

Set: 24x Portofoon Kenwood TK-3701D met oorschelp in Flightcase

Betrouwbare en professionele portofoon van Kenwood. De moderne TK3701D serie werkt probleemloos samen met de nieuwe en oudere TK3501 en TK3401D modellen.

Deze portofoon heeft als extra functie dat hij over kan schakelen naar digitale modus. Als alle portofoons op digitaal staan, is er nog minder ruis dan normaal en heb je een kraakhelder geluid.

Bij de huur van portofoons geven wij altijd een korting bij een grotere afname en maken we een schappelijke deal voor meerdaags gebruik.

De portofoon wordt standaard geleverd met oorschelp, lader en interne accu.

Deze set bevat 24 portofoons.

360,00 per dag (435,60 incl. BTW)

De huurprijs is voor één dag. Huur je een weekend, dan betaal je één dag.
Langer huren? Pas dit aan in je checkout en krijg meerdagen korting!

Betaalmethoden PartyZaan

Wij kunnen de materialen bij je bezorgen, opbouwen en weer ophalen.
 Liever eerst een offerte ontvangen? Dit kan je op de afrekenpagina aangeven.
Heb je een vraag over dit product? Bel of mail dan gerust!

Specificaties / Lees meer

Kenwood TK3701-serie (Set van 24)

De Kenwood TK3701-serie biedt een uitgebreide set van vierentwintig portofoons, ideaal voor grote teams en organisaties die betrouwbare communicatie nodig hebben. Deze portofoons zijn volledig compatibel met zowel nieuwe als oudere modellen, zoals de TK3401D, waardoor ze eenvoudig in bestaande systemen kunnen worden geïntegreerd. De set van 24 biedt uitzonderlijke betrouwbaarheid, lange batterijduur, kristalheldere audio en een robuuste behuizing die bestand is tegen zware omstandigheden.

Bij het huren van deze set van vierentwintig portofoons profiteert u van aanzienlijke kortingen bij grotere afnames en maken we graag een zeer gunstige deal voor meerdaags gebruik. Elke portofoon wordt geleverd met een comfortabele oorschelp, lader en interne accu, zodat uw hele team direct kan starten met betrouwbare en efficiënte communicatie.

Waarom de Kenwood TK3701-serie (Set van 24)?

De Kenwood TK3701-serie is de ideale oplossing voor grote teams die behoefte hebben aan een grote set van betrouwbare en moderne portofoons. Deze serie biedt uitstekende compatibiliteit met zowel nieuwe als oudere modellen, zoals de TK3401D, wat betekent dat deze portofoons naadloos in uw bestaande communicatiesysteem kunnen worden geïntegreerd.

De portofoons in deze set staan bekend om hun lange batterijduur en heldere audio, zelfs in lawaaierige omgevingen zoals grote evenementen, industriële werklocaties en beveiligingsopdrachten. Dankzij de stevige behuizing zijn deze portofoons bovendien robuust en bestand tegen zware omstandigheden, wat ze geschikt maakt voor intensief gebruik.

Met een set van vierentwintig portofoons profiteert uw organisatie van maximale flexibiliteit en kosteneffectiviteit. We bieden aanzienlijke kortingen bij grote afnames en gunstige voorwaarden voor langdurig gebruik. De Kenwood TK3701-serie combineert betrouwbaarheid, gebruiksgemak en flexibiliteit, wat het een uitstekende keuze maakt voor grote teams en organisaties.

Specificaties (Set van 24):

Frequentieband: UHF 446 MHz (PMR446)
Aantal kanalen: 48 kanalen verdeeld over 3 zones
Zendvermogen: 500 mW
Batterijduur: Tot 18 uur (met spaarstand)
Bereik: Tot 9 kilometer, afhankelijk van de omgeving
Audio: Heldere audio met ruisonderdrukking
Afmetingen: 54 x 117 x 25.5 mm per portofoon
Gewicht: 160 gram per portofoon (inclusief batterij)
IP54/55-certificering: Stof- en spatwaterdicht
Compatibiliteit: Werkt naadloos met oudere TK3401D-modellen
Accu: Krachtige 2000 mAh Li-Ion batterij per portofoon
Deze specificaties maken de Kenwood TK3701-serie in een set van 24 tot een veelzijdige en betrouwbare keuze voor grote teams die behoefte hebben aan professionele communicatie.

Transportkosten

PartyZaan denkt aan het milieu en aan een efficiënte planning. Daarom bieden wij in zone 1 en zone 2 aantrekkelijke- of gratis transportkosten aan, wanneer wij kunnen bezorgen en ophalen in tijdvakken. Dit om zo een logische route langs onze opdrachtgevers te rijden en de voordelen hiervan samen te delen. 

Bezorgen en ophalen is mogelijk vanaf een order van € 100,- ex. btw aan verhuur materialen. Verkoopmaterialen en diensten tellen niet mee in deze kosten. Transportkorting (zone 1 en 2) is niet te combineren met andere kortingen. Wij berekenen in dat geval de voordeligste optie voor je. 

Tip: Wil je profiteren van gratis transport, zonder toeslag, maar wel alles vroeg in huis hebben? Laat ons dan de dag vóór je event al bezorgen. Wij rekenen dan geen extra huurdag. 

Wij zijn gevestigd in Noord-Holland en komen derhalve dagelijks in deze steden: 
Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Weesp, Bergen, Egmond aan Zee, Schoorl, Wijk aan Zee, Blaricum, Bloemendaal, Overveen, Akersloot, Castricum, Limmen, Diemen, Broek op Langedijk, Heerhugowaard, Hoogkarspel, Edam, Oosthuizen, Volendam, Enkhuizen, Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden, Haarlem, Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, Den Helder, Julianadorp, Hilversum, Anna Paulowna, Hoorn, Zwaag, Huizen, Landsmeer, Laren, Oostzaan, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel,        Middenbeemster, Purmerend, Westbeemster, Zuidoostbeemster, Schagen, Uitgeest, Uithoorn, Driehuis, IJmuiden, Santpoort, Beverwijk, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Velserbroek, Broek in
Waterland, Ilpendam, Marken, Monnickendam, Wormer, Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk.

PartyZaan - Professionele audiovisuele ondersteuning voor jouw evenement

Ben je op zoek naar de verhuur van lichtgeluidspecial effectspodiavideosilent disco of constructie?
Wij verhuren apparatuur voor uw vergadering, presentatie, beurs, congres, bruiloft, schoolfeest of festival.

Wij beschikken daarnaast over professionele technici voor de levering, op- en afbouw alsook de bediening van deze materialen. Snelle respons, punctualiteit, kwaliteit en representatieve medewerkers zijn onze speerpunten!

Wilt u graag vrijblijvend advies of spoedig een offerte ontvangen?

Team - Contact