fbpx
Bel ons op 075-6142342
Bel ons op 075-6142342

Winkelopening in uw kleuren

PartyZaan Verhuur feestelijke opening Plus

Een feestelijke gelegenheid!

Elke winkelopening is reden voor een feestje. Een nieuw avontuur gaat van start met oneindig veel kansen aan de horizon. Als ondernemer wil je een goede eerste indruk maken op je klanten en dat kun je maar één keer goed doen. De opening van de winkel is dan ook een uitgelezen kans om een beeld te geven van wat uw klanten kunnen verwachten. In dit blog kunt u inspiratie opdoen voor uw opening en lezen welke effecten PartyZaan verhuurt op dit gebied. Ons advies: Maak er een feest van!

Om een opvallende eerste indruk te maken, pakken veel ondernemers groots uit. Ze maken een grande entree met ballonnen, een loper en afzetpaaltjes met koorden. Uiteraard in de kleuren van het (nieuwe) bedrijf.
Vaak is er ook een heuse openingsceremonie, waar een korte speech gehouden wordt en ceremoniële handeling plaatsvindt. Denk hierbij aan het knippen van een lint met een grote schaar, het laten vallen van een doek of confetti afschieten met een grote, rode knop.

De openingsceremonie voor uw winkel

Hoe bont de opening wordt, hangt volledig af van de ondernemer en het type winkel. Wij bieden een scala aan mogelijkheden op het gebied van special effects, speakers, microfoons en eventueel lampen. Deze kunt u los bij ons huren, maar ook door ons laten bezorgen, aansluiten en bedienen. Zo bent u verzekerd van een geslaagde winkelopening.
Wij adviseren u naar aanleiding van uw wensen. Voor advies op maat vragen wij u contact op te nemen.

Confetti/ streamers

Weinig effecten worden zo veel met feest geassocieerd als confetti. Het geeft ook gewoon een erg feestelijk gevoel als overal om je heen de snippertjes neerdwarrelen. Confetti is een relatief goedkoop special effect, wat als groot voordeel gezien wordt. Een ander voordeel is dat het in heel veel kleuren te verkrijgen is. Hierdoor is het breed in te zetten en een krachtig middel om uw bedrijfskleuren kenbaar te maken.

Het alternatief voor confetti (snippers) is streamers (slierten). Deze serpentines dalen sneller over uw publiek dan confetti, maar hebben wel meer body. Het bijkomende voordeel van streamers is dat het opruimen ervan vele malen sneller gaat dan bij confetti. Ook streamers zijn in alle kleuren en metallic verkrijgbaar.

De meest populaire kleuren voor confetti en streamers zijn wit, goud (metallic), zilver (metallic) en multi-color (een vrolijke mix van diverse kleuren).
Ontsteek dit effect met een grote, rode knop op een zuil in uw themakleuren!

Vallend doek

Voor een grootse onthulling van uw winkel, kunt u ook een doek laten vallen. Deze actie is een enorme aandachtstrekker en zorgt vaak voor veel nieuwsgierige mensen die willen weten wat er achter dat theaterdoek zit. Deze stellage is per meter te bouwen en daardoor geschikt voor winkels van elke breedte. Voor bijzonder brede winkels kan er gebruik gemaakt worden van 2 doeken die tegelijkertijd gedropt worden.

Winkelopening vallend doek huren voor onthulling
Vallend doek huren voor een grootse onthulling.

Loper met afzetpaaltjes

Nodig klanten uit uw winkel te betreden via een loper in de kleuren van uw bedrijf. Verfraai uw ingang met bijpassende afzetpaaltjes en ballonzuilen. Het is vaak dit complete plaatje dat mensen over de streep trekt even binnen te kijken met de gedachte “blijkbaar gebeurt hier iets”. U kunt deze set de hele dag van uw winkelopening of tot enkele dagen daarna laten staan, zonder omkijken. Een simpele doch doeltreffende set.
Ballonnen, loper en koorden zijn in diverse kleuren beschikbaar. De meest populaire kleuren zijn rood, wit, blauw of zwart.

loper afzetpaaltjes winkel opening huren
Loper, afzetpaaltjes en ballonzuilen voor uw winkelopening huren.

Ideeën voor uw opening

Wij hopen dat u uit dit blog kennis en inspiratie heeft opgedaan voor uw eigen winkelopening. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van bovenstaande ideeën, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Ook wanneer u iets origineels in gedachten heeft, maar twijfelt over de uitvoering ervan kunnen wij u van dienst zijn. Met onze ruime ervaring en een groot aantal partners zien wij de kans om invulling te geven aan uw idee!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp