Bel ons op 075-6142342

Mail ons op contact@partyzaan.nl

TV monitor huren

TV schermen huren is een goed idee voor het geven van een lezing, seminar of presentatie. Onze schermen worden veel gebruikt voor beurzen, seminars, congressen en bedrijfspresentaties. Dit kan zijn voor het tonen van een presentatie, maar ook voor het herhalen van filmpjes, bewegwijzering of een slideshow. 

Al onze schermen hebben een 4K beeldkwaliteit en zijn voorzien van diverse ingangen, waaronder HDMI als meest gebruikte. We bieden diverse TV schermen aan, alles zodat u de juiste TV monitor kunt huren.

Wanneer je meerdere TV schermen wilt huren, kan dat eenvoudig met de sets op deze pagina. Daarnaast bieden wij handig aansluitmateriaal om meerdere schermen te koppelen aan één bron. 

Al onze schermen worden geleverd met AudiPack VESA bracket en met een statief. Ze zijn niet alleen op statief te plaatsen, maar ook in of aan een truss-constructie te hangen.

Is een TV scherm huren niet helemaal waar u naar opzoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten van video huren. Wij bieden onder andere de volgende soorten videoverhuur aan: Projectiescherm huren – TV schermen huren – Camera huren 

TV op standaard

Door een Tv monitor op een standaard te plaatsen geeft u het scherm hoogte. Het is hierdoor ook op grotere afstand nog steeds zichtbaar. Het statief bestaat uit een zware vloerplaat en een staander, waardoor staat deze stevig op de grond staat. Al onze TV monitors zijn al inclusief statief.

Hieronder staat een aantal veelgebruikte formaten. Mocht u een ander formaat TV monitor nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Een set van meerdere TV schermen huren

Onze TV beeldschermen worden vaak in grotere aantallen neergezet. U vindt hieronder daarom een aantal veel gekozen sets.

Hoe weet ik welk formaat TV bij mij past?

Het kiezen van de juiste Tv hangt af van het aantal mensen dat er naar kijkt. Maar ook van wat u op de schermen wil gaan laten zien. Een film is prima te tonen op een wat kleiner scherm. Echter een powerpoint met grafieken en teksten wordt dan moeilijk te lezen.

Een 55″ scherm is prettig voor presentaties tot 35-40 personen. 

Een 65″ scherm is de juiste keuze voor zo’n 60 bezoekers.

Een 82″ scherm wordt geadviseerd tot 100 kijkers.

Daarna schakelen we over op meerdere (kleinere) schermen of een beamer.

Wat is de ideale afstand tussen bezoeker en TV?

Er is een duidelijk verband tussen het aantal inches van het scherm en de prettige afstand tussen kijken en het scherm. Dus nu de keuze gemaakt is voor het formaat en het aantal schermen, is het goed ze op de juiste positie neer te zetten.

De kijkafstand tot een 55″ scherm is zo’n 5 meter.

De afstand tot een 65″ scherm is ongeveer 6 meter.

Het 82″ inch scherm is goed voor 7 tot 8 meter.

Voor presentaties adviseren wij de schermen op deze afstand te plaatsen.

Randapparatuur om meerdere schermen aan elkaar te koppelen

Wanneer er veel bezoekers komen, wordt vaak deze keuze gemaakt voor meerdere TV schermen huren. Of een groot scherm voorin en enkele kleinere schermen verder in de zaal. Op deze manier hebben alle bezoekers een scherm in de buurt staan. Deze schermen moeten allemaal tegelijk hetzelfde beeld tonen. Onderstaande materialen maken dit mogelijk.

TV monitor huren
TV monitor huren
TV splitter huren - beeld op meerdere schermen
Tv scherm huren

Vraag ons gerust om advies over TV schermen huren

Wij begrijpen dat de keuze voor het juiste formaat en aantal TV schermen een lastige kan zijn. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van de beste keuze voor uw evenement en doelstelling. 

Naast TV schermen leveren wij ook alle andere technische benodigdheden voor een goede beurs of bedrijfspresentatie. Van camera’s, laptops en microfoons, tot verlichting, podia en doekenwanden.

Ons team enthousiaste ervaren collega’s staat voor u klaar voor advies en een goed ontwerp. Daarnaast verzorgen wij ook de opbouw, afbouw en bediening voor u. Wij zorgen voor de passende oplossing en maken graag een vrijblijvende offerte voor u.