Blacklight  6 items

Filters

Nog altijd is het blacklight effect zeer populair op feesten en (sport) evenementen. Het tijdloze effect waarbij witte en fluorescerende kleuren oplichten in het donker. Wij beschikken over moderne led blacklight lampen en leveren daarnaast diverse accessoires.

LED Blacklight, alleen maar voordelen

De ouderwetse blacklights zijn inmiddels vervangen door een LED variant. Met slechts een kwart van het verbruik, geeft hij twee keer zoveel licht! Ze kunnen tegenwoordig tegen een stootje, worden niet warm en wij verhuren zelfs waterdichte varianten. Door het lage stroomverbruik is het aanleggen van krachtstroom ook verleden tijd. Gewoon op een normaal stopcontact. Desnoods met 20 stuks tegelijk.

UV fluorescerende tape voor sport evenementen

Gebruik de UV-tape om lijnen en netten te beplakken en u bent klaar voor uw eigen glow in the dark blacklight sport event! Maak de beleving compleet met ballen, shuttles en schminkstiften. Wij adviseren u graag welke soort en lengtes tape u nodig heeft voor een bepaald type sportveld. Onze tape laat gegarandeerd geen kleefresten achter op de vloer.

Hoeveel lampen heb ik eigenlijk nodig?

Voor een feest adviseren wij een blacklight lamp per 50m2. Daarnaast is het advies te beginnen met 2 lampen, zodat alles en iedereen vanaf beide kanten verlicht is en er geen schaduwzijde is. Voor sport evenement hebben wij een aparte website waar u pakket kunt kiezen per type sport en het aantal banen of velden.

Opbouw en afbouw hulp met blacklight sport events

Wij kunnen deze evenementen ook geheel voor u op- en afbouwen (plaatsen, aansluiten, richten en na afloop opruimen). Kijk daarvoor op onze website Blacklightsport.nl.