Silent disco  10 items

Filters

Hoe werkt de silent disco?

Met een Silent Disco genieten de gasten van muziek, maar de buren niet! Elke gast heeft een eigen koptelefoon, waardoor het in principe muisstil is op de dansvloer. U kunt op 3 lijnen geluid uitzenden, zodat ieder voor zichzelf kan bepalen naar welke muziek zij luisteren. Bijvoorbeeld het neerzetten van 3 DJ’s welke een battle houden. Iedere koptelefoon neemt dan de kleur aan van het kanaal (de DJ) waar hij of zij naar luistert.

Dit systeem wordt niet alleen ingezet op feesten. Ook op beurzen, sportscholen, rondleidingen en citytours. Lees erover in onze blogs.

Geschikt voor vertolken of lezingen in een beurshal

Het Silent Disco systeem leent zich ook erg goed voor beurzen en congressen waar seminars, lezingen en workshops live vertaald worden. Uw bezoekers kunnen met de koptelefoon eenvoudig kiezen in welke taal zij willen deelnemen aan het evenement. Dit kan tot 3 aparte talen in 1 ruimte. Het bereik is enorm en het geluid helder. Ook zonder vertaling is het populair op beurzen en congressen. Omliggende stands hebben op deze manier namelijk geen last van uw geluid.

Levering of versturen per post

Een bijkomend voordeel van dit systeem is dat het zeer eenvoudig per post te versturen is. Wij beschikken hiervoor over passende transportboxen. Wij kunnen het silent disco pakket opsturen en voorzien van een retourlabel voor het weer terugsturen na gebruik. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden! Natuurlijk kunnen wij de silent disco koptelefoon materialen ook gewoon zelf bezorgen en ophalen.

Meer informatie over Silent Disco

Wij delen onze ervaringen graag met onze klanten, zodat iedere silent disco optimaal verloopt. We geven tips en tonen de valkuilen.

Mocht u Silent Disco overwegen, adviseren wij om ook eens onze blogs hierover te lezen:

Silent Disco Blog 1.
Silent Disco Blog 2.