Microfoon  25 items

Filters

Wij bieden bedrade en draadloze microfoons voor spraak en zang. Van instapmodel tot professionele serie headset, handhelds en dasspelden. Daarnaast microfoons en statievenvoor instrumenten. Voor iedere gelegenheid een geschikte microfoon. Wij adviseren u graag bij de keuze hiervan.

Bedrade microfoon voor zang of spraak

Wij bieden de populaire Shure SM58 en SM58Bèta aan voor spraak en zang doeleinden. Daarnaast de Sennheiser E845. Beide bekende veelgebruikte modellen welke breed inzetbaar zijn. Uiteraard leverbaar met statief of tafelstandaard.

Draadloze mogelijkheden

Wanneer bewegingsvrijheid en een stukje uitstraling belangrijk zijn adviseren wij een draadloze oplossing. We bieden de instap serie van Sennheiser; de XSW microfoon, headset of dasspeld. Ideaal voor kleine zaaltjes, waarbij bereik en klank minder belangrijk zijn.

Voor de professionele gebruiker hebben wij de Sennheiser EW serie. Wij beschikken over de modernste serie G3 en G4, zowel draadloze headsets als draadloze microfoons. Bovendien hebben we voor frequenties in het buitenland modellen in huis. Ten slotte kunnen de antenne en splitter  zorgen voor een perfect en groot bereik.

Instrumenten microfoons

Een gitaarversterker, kickdrum, blaasinstrument, maar ook een piano. Voor ieder instrument verhuren wij de juiste bijpassende microfoon met statief. Kijk gerust naar het aanbod en neem contact met ons op voor vragen of afwijkende modellen.