Bekabeling  83 items

De juiste bekabeling is essentieel om alle materialen goed te laten functioneren. Daarnaast kunnen de juiste lengtes en verlopen zorgen voor een nettere afwerking en prettigere werkomstandigheden.

Stroomkabels

Van een blokje tot aan verlengkabels in vele verschillende lengtes en haspels. Ook powercon en powercon true1 bekabeling is hier te vinden in diverse varianten en lengtes. Al onze kabels zijn handgemaakt en voldoen aan de geldende veiligheidseisen en keuringen. Watervast, stootvast, 1,5mm2, kabelschoentjes, rubber en voorzien van lengte maat.

Signaalkabels

Voor zowel geluid, licht als video beschikken we over de juiste bekabeling. In diverse lengtes en voorzien van verschillende connectoren en verloopjes. natuurlijk voegen wij de juiste bekabeling aan uw bestelling toe. Wilt u losse kabels (bij)huren, dan is dit de juiste afdeling.

Krachtstroom bekabeling

Wij zijn ook ervaren met het aanleggen van krachtstroom. Een groot event, foodtrucks, of podium. Wij hebben alle verlopen om vanaf de hoofdaansluiting of het aggregaat te verlopen tot op 16A ‘gewoon’ stopcontact. Natuurlijk beschikken wij ook over de juiste kennis om de juiste benodigdheden uit te rekenen.

Kabelbruggen

Bescherm de kabels tussen het publiek tegen schade, vandalisme en vuil. Met deze kabelgoten liggen de kabels veilig over de grond. De goten zijn eenvoudig koppelbaar en beschikken over 2 aparte kanalen.