Randapparatuur  4 items

Filters

Hier tonen wij de overige randapparatuur materialen uit de beeld categorie, zoals HDMI-extenders, HDMI splitters en video mixers.

HDMI Extender

Een laptop geeft beeld door via een HDMI poort. Dit signaal brengen wij met een HDMI kabel naar de tv of beamer. Het nadeel van HDMI is helaas dat het beeld na 10 meter kabel in kwaliteit begint af te nemen. Om dat te voorkomen zetten we de HDMI kabel via een extender (transmitter) om naar UTP kabel. Aan het eind van de UTP kabel zetten we het met de andere extender (receiver) waar om naar HDMI. Hiermee kunnen we veel grotere afstanden overbruggen en een kwalitatief signaal behouden.

HDMI Matrix

Dit randapparatuur apparaat is ideaal als je meerdere laptops aan wilt sluiten en veel van beelden wil wisselen. Met een druk op de knop wisselen we tussen maximaal 4 laptops. Op dit apparaat kunnen dan ook nog eens 4 aparte uitgangen aangesloten worden. Dus 4 aparte tv’s of beamer waarvan je zelf bepaalt welke laptop ze weergeven.

Videomixer

Wij bieden voor professionele presentaties een videomixer aan. Deze kan eveneens beelden van meerdere laptops ontvangen. Echter biedt dat randapparatuur apparaat een scala aan mogelijkheden om beelden in elkaar over te laten gaan of tegelijkertijd te laten zien. De beste oplossing voor een congres of presentatie waar meerdere sprekers elkaar opvolgen.