Projectiescherm  4 items

Filters

Voor de beste zichtbaarheid van uw beamer projectie is het verstandig om een projectiescherm te gebruiken. Deze zorgt voor de beste reflectie en weergave van het geprojecteerde beeld.

Verschillende beeldverhoudingen

Wij hebben beamerschermen in 4:3 en in 16:9 formaat. Het eerste wordt veelal vergeleken met een bijna vierkant projectiescherm. Het tweede zien we als een breedbeeldscherm. Het beste resultaat ontstaat als een presentatie gemaakt wordt in de juiste verhouding. We voorkomen hiermee dat bepaalde delen van het scherm niet gebruikt worden.

Opzicht of doorzicht

We verhuren projectieschermen in opzicht (projectie vanaf de voorkant) of doorzicht (projectie vanaf de achterkant) varianten. Heeft u weinig ruimte voor het scherm, maar wel veel achter het scherm, dan is doorzicht een goede optie. Dit is een ander type doek dat wij dan in het frame hangen.

Welke formaat en type beamerscherm heb ik nodig?

De keuze van het juiste projectiescherm hangt af van de keuze van de beamer. Daarnaast van de ruimte waar het scherm komt te staan en hoeveel mensen er naar moeten kijken. Wij adviseren graag over de juiste combinaties voor uw evenement.