Presentatieklikker  2 items

Filters

Met een presentatieklikker bent u niet langer gebonden aan een vaste plek om te staan tijdens uw pitch of presentatie. Klik eenvoudig door naar de volgende sheet of markeer een detail met de laserpointer.

Hoe werkt de presentatieklikker?

De presenter wordt geleverd met bijbehorende usb-stick. U kunt deze via de usb poort in een willekeurig computer doen. Daarbij maakt het niet uit of dit een Apple of Windows machine is. Zonder bijkomende software herkent de laptop de presenter en kan de presentatie beginnen.

De presentatieklikker heeft een knop om naar de volgende of naar de vorige sheet te gaan. Daarnaast beschikt hij over een knop om de rode laser stip aan te zetten. Hiermee kunt u iets op het scherm even duidelijk aanwijzen.

Professionele presentatieklikker

Wij beschikken ook over een professionele presentatieklikker. Deze werkt hetzelfde als het eenvoudige model, met enkele verbeteringen. De te overbruggen afstand is geen 10 maar 100 meter. Hiermee is het mogelijk de laptop verder weg te zetten of over een groter podium heen en weer te lopen. Daarnaast stuur dit model presenter maarliefst twee laptops tegelijk aan. Dit kan een backup laptop zijn. Maar ook een tweede laptop met een presentatie met afkijk-sheets voor steekwoorden in uw presentatie. Deze steekwoorden lopen dan synchroon aan de presentatie die het publiek ziet.

Wij adviseren u graag welke presentatieklikker (presenter) past bij uw evenement.