Beeld  24 items

Naast geluid en licht is beeld een zeer belangrijk onderdeel van een audiovisueel systeem. Wij verhuren diverse beamers en schermen, tv schermen in meerdere formaten en de benodigde randapparatuur.

Wat heb ik nodig?

Voor een grote presentatie adviseren wij een beamer met scherm. De keuze hierin maken we samen aan de hand van een aantal vragen over de omgeving en wat er gepresenteerd wordt. We hebben beamers voor thuis, maar zeker ook voor grote vergaderzalen of beurs stands. Soms past een tv scherm beter bij uw evenement. Vaak een grote vooraan, met daarna enkele kleinere halverwege. Wij zullen het beeld dan vanaf een laptop splitsen en verlengen naar de diverse schermen. Hiervoor hebben wij alle randapparatuur in huis.

Neemt u gerust contact met ons op om samen te bespreken welke materialen het beste aansluiten bij uw event. Wij vertalen uw visie in een technisch haalbaar geheel. Natuurlijk verzorgen wij desgewenst ook de opbouw en afbouw. Onze technische medewerkers zijn ook opgeleid om alle beeld materialen te bedienen. Hiermee kunnen wij u technisch volledig ontzorgen op beeld gebied.