fbpx
Bel ons op 075-6142342
Bel ons op 075-6142342

Slushmachine huren

Slush sorbet ijs machine 3 bakken smaken

IJslimonade en cocktails

PartyZaan verhuurt licht, geluid en special effects voor feesten en (zakelijke) evenementen. Soms echter, maken we kleine uitstapjes in ons assortiment. Zo kunt u bij ons naast eerdergenoemde producten ook een slushmachine huren. Deze ijskoude limonade doet het erg goed op festivals, schoolfeesten, food festivals/ voedsel markten en kinderfeestjes. Overal waar het warm is, zoeken mensen verkoeling en een frisse beker slush is daar ideaal voor!
U kunt bij ons kiezen uit machines met 2 bakken of 3 bakken. Elke bak houdt maar liefst 10 liter slush. Dat zijn ongeveer 40 tot 50 porties, afhankelijk van hoe vol u de bekers tapt. Wij leveren deze machines met siroop, bekertjes en speciale lepelrietjes: een kant-en-klaar pakket. Wanneer u ervoor kiest om bij ons te huren, wordt de machine voor u bezorgd, geplaatst en gevuld. Na het vullen heeft een machine pakweg 45 minuten nodig om de slush tapklaar te maken.

Bij slush draait het vaak niet om de smaak, maar om de kleurRood en blauw (aardbei/kers en bosbes) zijn veruit het populairst, maar geel (citroen/ananas) en zwart (cola) zijn goede opvolgers. U kunt bij ons zelf uw favoriete kleuren of smaken bestellen. Deze worden dan in handige cans geleverd bij uw order. Om de lekkerste slush te krijgen, houden wij ons altijd aan de aanbevolen mengverhouding tussen siroop en water.

Slushmachine huren voor food festival

Onder bedrijven verhuren we deze machines vaak aan cateraars en horecagelegenheden. Deze kiezen er doorgaans voor om niet de postmix siroop te gebruiken, maar hun eigen cocktail erin te bereiden. Wij delen onze recepten graag met u en worden altijd graag op de hoogte gehouden van welke creaties onze slushmachines mogen dienen! Neem voor tips, inspiratie en recepten direct contact op met ons via deze link.

Scroppino sorbetijs slushmachine huren
Slushmachine voor scroppino cocktail.

Slushmachine huren voor schoolfeesten

Op schoolfeesten kan de temperatuur snel hoog oplopen. Bied leerlingen iets origineels en verfrissend aan op uw eerstvolgende feest. Uit ervaring blijkt dat dit drankje enorm populair is onder leerlingen.

huren slush puppy machine
Rood en blauw zijn populair!

Bezorgen, plaatsen en ophalen

Wanneer u slushmachines bij ons huurt voor uw feest of evenement, hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport, het plaatsen en het vullen ervan: dit regelen wij voor u. De machines zitten veilig in flightcases, waarmee hun duurzaamheid gegarandeerd wordt. Een bijkomend voordeel is dat de machine op deze kist geplaatst kan worden. Dit bespaart u de moeite een tafel te regelen die stevig en stabiel genoeg is om deze zware machine te dragen.
Na afloop van uw event halen wij de machine weer op, waarna grondig gereinigd zal worden.

Trek in slush nu? Neem dan contact op via deze link!

Geef een reactie

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp