Ons laatste blog is exact een jaar geleden gepost. Een jaar dat op z’n minst ‘veelbewogen’ te noemen was. Iedereen weet ervan, we hoeven er geen woorden meer vuil aan te maken.
In deze frisse start aan een nieuwe reeks blogs ‘PartyZaan – Nu en verder’ leest u hoe we ons ontwikkeld hebben in de afgelopen periode en wat onze toekomstvisie is.

PartyZaan – Nu en verder

Silent Disco

Het was een jaar waarin u wellicht iets minder van ons gehoord heeft, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten!

Zo hebben we onze silent disco-afdeling uitgebreid tot een zelfstandige branche. Bij Silent Disco Company kunt u terecht voor het huren van koptelefoons, zenders (ook draadloos, met accu), lichteffecten en rookmachines. Wij versturen onze pakketten door heel Nederland, inclusief sluitmateriaal en retourlabel. Terugsturen is zo simpel als een sticker plakken en de set inleveren bij een PostNL-servicepunt.

Wij verhuren koptelefoons van de hoogste klasse, versturen ze ruim op tijd per post en na afloop maken we elke koptelefoon grondig schoon. Ook kleine bestellingen (1 tot 10 koptelefoons) kunt u gewoon bij ons plaatsen. Dat zijn onze unieke kernwaarden.

Video registratie van een presentatie

Verder heeft PartyZaan zich ontwikkeld in het registreren van (bedrijfs-) presentaties. Hiervoor hebben we een nieuw assortiment video-apparatuur aangeschaft. Denk daarbij aan professionele camera’s en video-mixers.
We nodigen u van harte uit om dit assortiment te bekijken onder de categorie ‘Beeld‘.

Tweede helft van 2021

Hoe het coronavirus zich ook ontwikkeld; PartyZaan blijft voor u klaarstaan voor de verhuur van licht, geluid en special effects!

Er staan al enkele leuke feesten en evenementen gepland voor de komende maanden. Omdat we slecht kunnen stilzitten, hopen we vurig dat al deze festiviteiten plaats kunnen vinden.

Contact

Heeft u een presentatie op de planning en wenst u deze later nog eens terug te kijken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U krijgt altijd een vriendelijke medewerker aan de lijn!