fbpx
Bel ons op 075-6142342
Bel ons op 075-6142342

PartyZaan in corona-tijd

Speakers DJ set meubel

Het zijn bizarre tijden. Het coronavirus heeft de maatschappij op ongekende wijze ontwricht. Het belangrijkste is we allemaal ons best doen om als samenleving zo gezond mogelijk door deze buitengewone tijd te komen. Stay safe!
Wellicht vraagt u zich af hoe het reilt en zeilt bij PartyZaan in corona-tijd? Lees in dit blog hoe het ervoor staat.

Hoe gaat het bij PartyZaan?

Het is nu ongeveer een maand geleden dat het kabinet alle evenementen tot 1 juni 2020 gecanceld heeft. Dit betekent logischerwijs dat bedrijven in de evenementensector nagenoeg zonder werk zitten. Ook wij merken dit.
Verder is het onduidelijk of de lockdown-maatregelen na deze datum versoepeld zullen worden en op welke wijze dat dan gaat gebeuren.

Ondanks deze sombere vooruitzichten, hoeft u zich geen zorgen te maken over het voortbestaan van PartyZaan. Wij blijven op de achtergrond doordraaien, totdat de overheid en het RIVM het sein geven dat er weer (kleinschalige) evenementen gepland mogen worden.
U kunt ons gewoon blijven bellen of mailen om uw evenement te bespreken of advies in te winnen. Uw eventuele bestelling voor later in dit jaar komt niet in gevaar.

Verder blijven we bezig met het opruimen van het magazijn, sponsoracties voor goede doelen en het opknappen van onze ontvangstruimte. Wanneer deze af is en de crisis voorbij is, bent u weer van harte welkom bij ons op kantoor!
Het gaat dus – naar omstandigheden en vergeleken met andere bedrijven – niet slecht met PartyZaan in corona-tijd.

PartyZaan in het nieuws
PartyZaan in het nieuws!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp