fbpx
Bel ons op 075-6142342
Bel ons op 075-6142342

PartyZaan en het Hembrugterrein

TV huren schermen voor presentatie

Ligging tussen Zaandam en Amsterdam

Het Hembrugterrein is een bijzondere plek tussen Zaandam en Amsterdam, met een rijke geschiedenis. Grote, verlaten munitie- en wapenfabriekshallen sieren dit landschap. Het terrein is lange tijd afgesloten geweest voor publiek en daarom voor een groot deel door de natuur overgenomen.

In 2011 is de (her)ontwikkeling van dit domein begonnen en sindsdien hebben er tientallen ondernemers een plek gevonden; veelal in de culturele sector. Er worden met regelmaat evenementen, festivals en exposities georganiseerd.

Voor veel van deze ondernemers is PartyZaan een betrouwbare partner voor de verhuur en technical support. Wij ondersteunen plaatselijke horeca, musea en culturele centra op het gebied van geluid (speakers, microfoons, DJ-gear), licht, podium, beeld en special effects. Veelvuldig worden wij ingeschakeld voor levering van de apparatuur en onze technische kennis. In minder dan 5 minuten zijn wij op locatie om de bestelling te bezorgen of om probleemoplossing aan te bieden.

Diverse projecten

Het leuke aan een cultureel rijk gebied als het Hembrugterrein is dat de projecten zeer uiteenlopend zijn. Zo assisteren wij niet uitsluitend bij feesten, maar ook bij presentaties en culturele evenementen. Hieronder lichten we even een voorbeeld uit.

Fotomuseum Streets of the World vond de sfeer in de fabriekshal te kil. Hier hebben we vele meters prikkabel (met warm wit licht) opgehangen om een ‘straatse’ sfeer te creëren. Wanneer er microfoons, TV-schermen of beamers nodig waren voor een presentatie, stonden wij graag klaar. Niet alleen voor het plaatsen en aansluiten van de apparatuur, maar ook het bedienen van de microfoons en begeleiden van de techniek.

TV huren schermen voor presentatie
Presentatie met meerdere TV’s.

Presentatie groot scherm speakers
Groot projectiescherm met krachtige beamer.

Zonder in detail te treden, zijn wij altijd weer blij als de lokale horeca, meubeldesigners, musea en culturele centra bij ons op de deur kloppen voor hun volgende evenement!

 

DJ set op luxe DJ meubel
Lampen, speakers en DJ-gear huren.

DJ drive-in show met spiegelbol
Wij verhogen de sfeerbeleving.

PartyZaan podium evenement klein
Wij komen overal op het Hembrugterrein.

Toekomst van PartyZaan en het Hembrugterrein

Op het moment van publiceren van dit blog, staat er alweer een aantal leuke projecten gepland bij Hembrug. Er staan kleine(re) klusjes bij met speakers en een DJ-set, maar ook een groot gala van een plaatselijke ondernemersvereniging.

Wij hopen in ieder geval onze trouwe samenwerking met de vele ondernemers van het Hembrugterrein nog lang voort te mogen zetten!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp