fbpx
Bel ons op 075-6142342
Bel ons op 075-6142342

Licht aan het eind van de Covid-19 tunnel

Club laser huren

Versoepeling Corona-maatregelen

Goed nieuws voor ondernemers in de verhuur van licht en geluid. Er zijn maatregelen aangekondigd die Nederland langzaam van het slot halen. Uiteraard hopen we dat we deze methode een succes is en dat we de trend op een veilige manier kunnen doorzetten.
Hoewel de maatregelen voor mei en juni nog geen grote opleving in de evenementensector voorspellen, kunnen optimisten voor juni en daarna alvast wat kansen zien.
Veel Nederlanders zijn het binnen zitten beu en hebben wel zin in een feestje. Twee maanden zonder sociale contacten, de zomervakantie gecanceld.. reden genoeg om zelf een feestje te geven!

Versoepeling corona maatregelen voor licht en geluid verhuur
Versoepeling corona maatregelen.

Kleine feestjes vanaf 1 juni

Cafés, restaurants en culturele instellingen mogen hun deuren openen voor 30 personen. Blijf wel rekening houden met 1,5 meter afstand van elkaar (geldt niet voor gezinnen). Hoewel 30 personen niet bijzonder veel is, kun je daar toch een leuk kinderfeestje of verjaardagsfeestje mee geven. Voor deze gelegenheden ben je met een speakersetje en wat sfeerverlichting/ discoverlichting al snel klaar. Sluit eenvoudig smartphone of tablet aan via bluetooth en zet uw favoriete playlist aan!
U kunt uw bestelling bij ons depot ophalen of door ons laten bezorgen.

Speakers sub woofer huren
Speakerset met subwoofer.

Prikkabel kleuren bar verlichting
Een kleurrijke prikkabel maakt snel sfeer.

LED licht feest huren
Discoverlichting voor een goed feest!

Huren voor een feest vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli mogen campings en vakantieparken weer open. Restaurants, bioscopen en theaters mogen maximaal 100 personen verwelkomen, “georganiseerde samenkomsten” tot 100 man worden toegestaan. Dat schept een kans om kleinschalige feesten als verjaardagen en bruiloften op een bescheiden manier te vieren.
Versoepeling corona-maatregelen voor licht en geluid verhuur

Bruiloft in 2020

De meeste bruiloften hebben zo rond de 100 gasten, dus met een bescheiden offer hoeft u uw trouwfeest niet te annuleren. Wij bieden voor kleine feesten en bruiloften een totaalpakket aan met DJ, licht, speakers en luxe DJ-meubel. Deze onderdelen zijn eventueel ook los te huren via onze Verhuur pagina. Wanneer u het pakket afneemt, nemen wij de op- en afbouw voor onze rekening. Tevens zit er een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Wij vinden het belangrijk een goede vertrouwensband op te bouwen en de klik te vinden met het aanstaande bruidspaar.

PartyZaan Bruiloft DJ Show drive in trouwfeest
Volledige drive-in show voor de bruiloft.

PartyZaan Bruiloft DJ drive in show
U hoeft het feest niet te annuleren.

PartyZaan Bruiloft Feest HoogTIJ
Een fantastisch feest, ondanks omstandigheden.

(Blacklight) Sport evenementen in 2020

Vanaf 1 september zijn alle sporten (binnen en buiten) weer toegestaan, inclusief wedstrijden en betaald voetbal. Dat betekent dat wij voor u klaar staan voor al uw apparatuur voor sportevenementen en dan met name natuurlijk het blacklight sporten! Maak de opening van de club speciaal of vier een jubileum in een totaal ander licht. Gewoon bij u op de club.
U kunt alle materialen los huren of kiezen voor het voordelige totaalpakket. In het laatste geval komen wij naar u toe, bouwen het pakket op en na afloop nemen we alles weer mee. Zo heeft u geen omkijken naar de technische kant!

Volleybal glow in the dark neon sport
Glow in the dark volleybal.

Blacklight sport glow badminton twaalf velden
Kleine of grote hal, dat maakt voor ons niet uit!

Glow in the dark tennis
Onze sets zijn buiten/outdoor te gebruiken.

Glow blacklight tennis buiten
Full service, hoge kwaliteit.

Feesten in het najaar

Het is onzeker wat de toekomst brengt en welke maatregelen er na de zomervakantie van toepassing zullen zijn. Zoals u van ons mag verwachten, houden wij de boel scherp in de gaten!
Wij zijn ‘gewoon’ elke dag bereikbaar voor vragen, advies en bestellingen. U kunt bij ons feesten en (kleine) evenementen blijven plannen. Bestaande bestellingen lopen geen risico. Wij blijven doen waar we goed in zijn!

Stay safe!

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp