Over PartyZaan

PartyZaan is een jong bedrijf, maar in de afgelopen 7 jaar toch al uitgegroeid tot een grote speler in de regio. De basis ligt al vele jaren eerder, waarbij wij elkaar hebben leren kennen op de middelbare school als deelnemers van de leerlingenvereniging. Hierbij verzorgden wij de techniek en het entertainment van schoolfeesten en andere activiteiten.

Na het opdoen van veel kennis op dit gebied en vakkundige begeleiding hebben wij onze hobby verder ontwikkeld buiten de school. Van kleine feesten in buurthuizen en een opslag in diverse garages, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen pand, showroom en kantoor. Wat begon met enkele feesten per jaar, is nu een onderneming met dagelijkse activiteiten.

Al vanaf het begin staan een flexibele service en het leveren van de beste kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Daarnaast willen wij ons onderscheiden met een breed assortiment tegen concurrerende prijzen. Omdat we gegroeid zijn vanuit onze hobby tot wat we nu zijn, is het nog steeds te merken dat wij ons werk dagelijks met veel plezier en passie voor het vak uitvoeren.

Wij zijn er dan ook trots op dat we vanaf 2013 onze kennis als ‘Erkend Leerbedrijf’ mogen delen met diverse enthousiaste stagiairs.