Is de baby een meisje of toch een jongetje? Vier de onthulling van het geslacht van de baby met familie en vrienden!
PartyZaan helpt je om de gender reveal feestelijk te vieren met diverse special effects. In dit blog nemen we enkele opties door. Als je zelf een te gek idee hebt, maar niet precies weet hoe je dit in de praktijk kunt brengen, kun je ons bellen of mailen.
Wij denken met je mee en helpen met de realisatie van je plan!

Confetti/ streamers

Laat confetti (snippers) of streamers (slierten) in roze of blauw over het publiek neer dwarrelen.

In de categorie “confetti / streamers” heeft u 2 opties: handmatige kanonnen of ontsteken met een grote, rode knop. Welke optie bij u past, hangt af van 3 variabelen: budget, moeite en beleving.
We zetten ze hieronder op een rijtje:

De handmatige kanonnen zijn goedkoop, snel en eenvoudig. Een perfecte keuze voor wie niet overdreven uitbundig wenst te vieren en wie de voorkeur geeft aan gemak. De kanonnen kunnen opgehaald worden in bij ons magazijn of per post verzonden worden.
U opent de buizen door eraan te draaien. De confetti knalt eruit en daalt langzaam neer.

De rode knop is wat duurder en het opbouwen kost enige moeite (dit kunt u zelf doen, maar ook uitbesteden aan ons). Voor de liefhebber van spektakel betaalt dit zichzelf echter snel terug in beleving.
De knop trekt de aandacht en bouwt de spanning op. Na het aftellen druk je samen op de rode knop. Met een knal komt de confetti eruit en zien jullie het geslacht van de baby!

TIP: wanneer “opruimen” een factor is, adviseren wij streamers. Deze slierten zijn na afloop vele malen eenvoudiger op te ruimen dan confetti snippers.

Vallend doek

U kunt de rode knop niet alleen gebruiken om confetti te ontsteken, maar ook om een doek te laten vallen. Achter het doek hangt u een foto, poster of TV-scherm waarop het geslacht van de baby staat.
Met een druk op de knop valt het doek en ziet iedereen waar ze op gewacht hebben.

Net als bij de confetti shooters kunt u deze klus prima aan ons uitbesteden. Wij bouwen deze gender reveal geheel voor u op en af.
Een erg handige dienst wanneer u zelf ook verrast wil worden door het geslacht van de baby.

Geyser rookmachines

Met onze geyser rookmachines kunt met een indrukwekkende, gekleurde rookpluim aangeven of u een jongetje of meisje verwacht. U activeert de rookmachines met de bijgeleverde afstandsbediening.
Ze produceren daarna een zuil van (show) rook tot wel 7 meter hoog. Door krachtige ledlampen, ingebouwd in de machine, kan de rook een kleur gegeven worden. Geyser rookmachines zijn een indrukwekkend special effect.

De geysers zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen door iedereen gebruikt worden, zonder ingewikkelde uitleg of handleiding. Wij stellen alles vooraf voor u in, zodat u alleen maar op de knop hoeft te drukken!

Geyser smoke gender reveal
Geyser rookmachine gender reveal.

PartyZaan Gender Reveal

Hoewel de term ‘gender’ tegenwoordig nog wel eens gevoelig kan liggen, zijn gender reveals bijzonder populair. En waar mensen iets te vieren hebben, vindt u ons ook!

Bent u op zoek naar ideeën, tips of adviezen? Neem dan gerust contact op. We zitten elke dag voor u klaar. Geen automatische bandjes of keuzemenu’s.