fbpx
Bel ons op 075-6142342
Bel ons op 075-6142342

Dam tot Damloop 2019

PartyZaan - Dam tot Dam By Night 2019

Met gepaste trots kijken wij terug op onze bijdrage aan de Dam tot Damloop 2019. Deze bijdrage bestond dit jaar uit twee elementen: de Damloop By Night op zaterdag en de echte Dam tot Damloop op zondag. Wij hebben over het parcours een truss carré gebouwd, waar de officiële banners in hingen. Op zaterdag stonden wij halverwege op het 4 kilometer punt. ’s Zondags was ditzelfde punt het 14 kilometerpunt, bijna aan het einde.
Tijdens beide evenementen was er een DJ die de muziek verzorgde, het publiek vermaakte en de renners aanmoedigde. ’s Avonds was de truss carré sfeervol verlicht, met een blacklight-element.
Tevens hingen er onder twee oversteekbruggen in Zaandam outdoor LED-parren en movingheads om met vrolijke kleuren een geweldige sfeer neer te zetten.

Spot outdoor LED
Outdoor LED-spots en movingheads.

Damloop By Night

De Damloop By Night staat bekend om het enthousiasme waarmee de deelnemers zich uitdossen om op te vallen in het donker. Sommige gebruiken lampjes, andere felle kleuren. Niet alleen de renners doen er van alles aan om op te vallen: langs het parcours staan zijn veel punten waar toeschouwers de deelnemers kunnen aanmoedigen. Vaak zijn dit punten waar muziek klinkt en vrolijke feestverlichting draait.

Omdat PartyZaan zeer veel ervaring heeft met sporten in blacklight, leek het ons een leuk idee om dit element te verwerken in onze truss. Het evenement is wel buiten, dus we moesten onze stof- en waterdichte outdoor blacklights gebruiken. Zo’n 15.000 renners zijn onder onze truss door gerend. Zij die fluorescerende kleding aan hadden, vielen extra goed op!
Meer lezen over blacklight sporten kan door hier te klikken. Om uw eigen glow in the dark sport evenement te bestellen, kunt u hier contact opnemen.

PartyZaan - Dam tot Dam By Night 2019
PartyZaan – Dam tot Dam By Night 2019.

Dam tot Damloop

De volgende dag was het tijd voor het échte evenement. Aan het eind van de ochtend meldde de DJ zich alweer om met muziek, grappen en opbeurende woorden de renners aan te moedigen. Zo’n 60.000 mensen hebben zich deze middag van hun beste kant laten zien. Sommige renners die ons passeerden hadden energie te over, andere moesten zich er doorheen slepen.
Wat voor ons het leukst was, waren de vele positieve reacties van zowel deelnemers als toeschouwers. Buurtbewoners waren massaal uitgerukt om mee te genieten. Bedankt voor alle mooie reacties en graag tot volgend jaar!

Truss carré sport evenement
Truss carré voor uw sport evenement.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp