fbpx
Bel ons op 075-6142342
Bel ons op 075-6142342

Creatieve toepassingen van gehuurde apparatuur

Laser spel doolhof

Bij PartyZaan vinden we het leuk als mensen de apparatuur die ze bij ons huren creatief gebruiken. We denken graag mee over de functies van onze lampen, speakers en special effects buiten de feestjes om. Hieronder lichten we enkele voorbeelden uit en toe. Wellicht dat u hier wat inspiratie op kunt doen.
Wanneer u zelf een origineel en creatief idee heeft, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dan werken we samen een plan uit!

Waar een rookmachine is..

Een rookmachine verhuren wij meestal om een lichtshow aan te vullen. Met een beetje mist in de zaal worden licht- en laserstralen zichtbaar, wat een extra boost geeft voor de beleving. Soms echter, hebben mensen een ander doel voor ogen.

Wij kregen niet lang geleden twee loodgieters over de vloer. Hen was gevraagd een lek in een leiding vinden, maar ze hadden geen idee waar ze moesten beginnen met zoeken. Door met een kleine rookmachine rook in de leidingen te spuiten hebben de heren het lek kunnen vinden en uiteindelijk kunnen herstellen.

Een andere keer werden we gebeld door een groot bedrijf. Dit bedrijf wilde het ontruimingsplan testen, maar wilde de noodsituatie wel een vorm van realisme meegeven. Daarom werd het pand door middel van krachtige rookmachines gevuld met dichte mist om zo de medewerkers voor te bereiden op een echt rampscenario.

Wij horen graag wat u voor leuks bedenkt met een rookmachine!

Beamers, maar geen film of presentatie

Vrijwel altijd verhuren wij beamers in combinatie met een speakerset en microfoons voor een presentatie of seminar. Een enkele maal komen er klanten met toepassingen waar we zelf nooit aan dachten.

Voor een schoolfeest met Halloween-thema wilde een school eens goed uitpakken. Langs de wanden plaatsten wij short-throw beamers met witte lakens ervoor. Hierop werden griezelige video’s afgespeeld die geheel in de Halloween-stijl vielen. Heel vindingrijk.

Een film crew was op zoek naar een specifiek shot. Het draaide om een man die ‘onder water’ leek te staan. Ze wilden een golvend patroon op de man en de muur achter hem. Met de juiste projectie uit onze beamer hebben ze hun shot weten te maken.

DJ monitor speaker huren
Halloween projecties op een schoolfeest.

Blacklights in een ander licht

Wie dacht dat UV-lampen een ouderwets effect zijn in clubs en discotheken, heeft het mooi mis. Wij verhuren blacklights inmiddels voor een breed scala aan doeleinden.

Zo kiezen veel mensen die een origineel feestje willen geven voor een glow in the dark party. Gewoon thuis of in een zaaltje. Plaats één of meer lampen, plak wat UV-tape en vraag mensen zich kleurrijk uit te dossen. Simpel, doch doeltreffend.

Het felle contrast tussen UV-reactieve kleuren is ook voor fotografen interessant. Speel met kleuren door middel van verf en kleding, licht en duisternis. Dit levert buitengewone beelden op.

Veruit het populairste alternatief op dit moment is het glow in the dark sporten. Hul een sporthal, -veld of -baan in blacklight en speel uw favoriete sport in een heel ander licht. De meest populaire sporten zijn tennis, badminton en volleybal. Hockey is sinds een half jaar aan populariteit aan het winnen. Ook bij de Dam tot Damloop By Night waren wij erbij met deze toepassing.

glow in the dark feest UV-tape
Het moet wel duidelijk zijn waar de bar is.

Blacklight fotografie
Fluorescerende kleuren die buitengewoon afsteken tegen een donkere achtergrond.

Blacklight sport glow badminton twaalf velden
Een van de populairste variaties: glow in the dark badminton.

PartyZaan - Dam tot Dam By Night 2019
Duizenden renners in blacklight gehuld bij de  Dam tot Dam By Night 2019.

Creatief met laser

Kent u Fort Boyard nog? Of wellicht heeft u elders gehoord van een ‘laser doolhof’? Door middel van een krachtige laser, een dunne nevel en diverse spiegeltjes kunt u ook uw eigen doolhof maken voor een sport en spelmiddag. Plaats een schat, sleutel of diamant in het midden en laat teams tegen elkaar strijden voor de prijs!

Club spots LED pool party
Eyecatcher op (pool) parties.

laser doolhof spel
Maak uw eigen laser doolhof.

Stille partner op de beurs

Het bekendste gebruik van silent disco is tijdens feestjes om de buren niet lastig te vallen. Slimme mensen hebben een nieuwe toepassing gevonden om dit in te zetten op internationale beurzen. Moderne problemen vragen om moderne oplossingen.

Laat sprekers in vreemde talen direct vertalen door één of meerdere tolks. Met de koptelefoons (die 3 verschillende kanalen kunnen ontvangen) is uw publiek in staat om direct te volgen waar er over gesproken wordt.

Beamer huren voor beurs presentatie
Beamer huren voor beurs presentatie

Silent disco headphones voor beurs
Silent disco headphones voor beurs

Eigen ideeën altijd welkom!

Heeft u een creatief idee? Laat het ons weten en wij gaan u helpen om het te realiseren.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp