fbpx

Grote, rode knop om special effects te ontsteken

Huur een rode knop voor speciaal effect

Opening, onthulling of bijzonder evenement

Een grote, rode knop brengt een spannend element naar een evenement: het hele publiek weet dat er iets groots staat te gebeuren.
Een breed scala aan special effects leent zich om geactiveerd te worden met een klap op de knop. Denk aan een vallend doek bij een onthulling of confetti die de lucht schiet bij een opening. Naast deze effecten kunt u ook kiezen voor een shot Co2 of vuurwerkfontein.
Voor advies, bestelling of vraag raden wij aan om via deze link contact met ons op te nemen.

Website lanceren of aftelklok starten

Onze knoppen kunnen niet alleen gebruikt worden voor het ontsteken fysieke effecten, maar ook voor digitale toepassingen. Dankzij de ingebouwde USB-functionaliteit zijn de knoppen ook geschikt voor het lanceren van uw nieuwe website of het starten van een aftelklok. Deze functies nemen snel in populariteit toe op beurzen en bij online projecten.

Knop op zuil

Wanneer u de rode knop bij ons besteld, wordt deze standaard geleverd op een truss zuil van 1 meter hoogte. Het aluminium waar deze zuil van gemaakt is, geeft de zuil een technisch en industrieel karakter.
Het is ook mogelijk de knop op een lager plateau te leveren; bijvoorbeeld 20 of 50 centimeter. Dit is handig wanneer de knop op een tafel geplaatst dient te worden.

Ten slotte kunt u er ook voor kiezen om uw zuil te laten ‘branden’ in uw themakleuren of met uw bedrijfslogo. Wij wrappen de zuil en eventueel de knop zelf, waardoor deze volledig uw bedrijf vertegenwoordigen.
In een later blog zullen we hier dieper op in gaan.

Heeft u interesse in een gepersonaliseerde zuil? Vragen over het gebruik en functies ervan?
Bel ons of stuur ons een berichtje via de Contact pagina!

Geef een reactie

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp