fbpx

Korte gids voor een blacklight sportevenement.

Blacklight sport toernooi organiseren

In dit korte blog zullen we het blacklight (of glow in the dark) sportevenement bespreken. Welke sporten het populairst zijn, wat u zoal nodig heeft en wat u kunt verwachten van ons als leverancier.

Voor wie is het?

Elke sportvereniging kan een glow in the dark sportevenement organiseren. Met wat blacklight lampen, UV-tape en fantasie komt u een heel eind! Veruit de meest populaire sporten zijn volleybal, tennis en badminton. Andere sporten die wij hebben ondersteund zijn bijvoorbeeld hockey, tafeltennis, zaalvoetbal, beach volleybal, tafeltennis, yoga, schermen, hardlopen/ fitness, rolschaatsen, trefbal, klimmen en bingo.
U kunt uw evenement zowel binnen als buiten organiseren, omdat wij stof- en waterdichte lampen gebruiken.

Wat heeft u nodig?

Om te beginnen heeft u een verduisterde sporthal, het juiste aantal blacklights en UV-tape nodig. Deze tape licht op onder UV-licht en is daarom ideaal om de lijnen van het speelveld en het net zichtbaar te maken in het donker. De tape is verkrijgbaar in 4 kleuren (geel, oranje, groen en roze) en 2 varianten (smal, 2 cm. en breed, 5 cm.)

Maak de beleving compleet door alle deelnemers zich opvallend te laten kleden en te versieren met schmink of facepaint.
TIP: wij gebruiken hier UV-reactieve stiften voor. Hiermee teken je eenvoudig op gezichten of armen. Iedereen kan ze gebruiken, geen kwastjes en geen geklieder.

Voor sommige sporten bestaan er fluorescerende ballen (zoals volleybal) of shuttles. Voor andere sporten kunt u de bal beplakken met tape (zoals hockey of handbal).

Wanneer u het pakket bij ons huurt.

Wij bouwen uw bestelling voor u op en af. Onze medewerker plaatst de lampen, voorziet deze van stroom (ongeacht hoeveel stopcontacten er zijn in de zaal of hal) en richt ze in de optimale stand. Na afloop van het evenement komt deze medewerker weer om alles op te ruimen en zal het lijken alsof er nooit iets gebeurd is!
Eventuele tape en ballen die u besteld heeft, zullen voor of tijdens het opbouwen aan u overhandigd worden.

Contact.

Bent u enthousiast geworden voor een eigen blacklight sportevenement? Neem dan snel contact op! Onze medewerker luistert naar uw wensen en zal deze vertalen naar een offerte op maat.
Ook voor vragen, advies, tips en opmerkingen kunt u elke dag bij ons terecht!

Sportieve groet!

Geef een reactie

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp